Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Puchar Polski
Tryb drzewa
odcinek 2024/2025

nas już tam nie ma, i to druzyna nr 2 zaszła dalej, ale wczoraj poległa z Koroną. więc trochę te rozgrywki dla nas straciły na znaczeniu. ale warto podkreslić że na obecnym etapie wiele ekstra ligowych ekip już poległo. zostali: WKS, Jaga, Legia(?), Widzew (gra dogrywkę z Lechia ZG), Pogoń, Piast, Zagłębie(?). Oczywiście nasza wtopa nie będąc w Europie to totalna porażka, ale ciekawe kogo widzicie w finale?

Odpowiedz
Kolejna runda PP bez zaskoczeń, a po dzisiejszym losowaniu wiadomo, że przed nami ciekawe starcie Jaga-legia. Przez moment myślałem, że w półfinałach zagra co najmniej jeden pierwszoligowiec, bo zapomniałem, że Puszcza wciąż gra w Eklasie...

Odpowiedz
Fajnie by było zobaczyć derby Warszafki w Pucharze.

Liczę na Jagę - nie chcę widzieć kolejnego triumfu legii.

Odpowiedz
no i zaczęło się: Ruch ogrywa Koronę.
Jutro liczę na Piasta i Jagę, w czwartek na Polonie Wink

wielka szkoda że sie wypisaliśmy z tej zabawy, mam wrażenie że bardzo by nam się przydały dodatkowe mecze, granie co tydzień wcale nam nie służy

Odpowiedz
Ja wołałbym Puszcze Big Grin

Odpowiedz
Pogoń przepycha, ale kolejny dowód że jakość jest ważna gdy nie do końca idzie.
w sumie to życzę im żeby przegrali finał w dogrywce, prowadzać do 95 min, z Ruchem tym razem Smile

Odpowiedz
Nie ma co kusić losu. Trudniej im będzie wypominać tylko jedno trofeum niż zero. Niech odpadną w następnej rundzie. Cieszy 120 minut kolejny mecz już w sobotę ciekawe czy dadzą radę.

Odpowiedz
masz racje. niech przegrają po dogrywce w 1/2 finale prowadzać do 95 min z Ruchem, niech im bokiem wyjdą wszystkie narodowe w tym kraju Smile

Odpowiedz
Nie ma co ryzykować, że im się uda. Teraz też ciekawy mecz leci. Czy mi się zdaje czy Jagielonia straciła jakieś flagi?

Odpowiedz
Aż się prosi by Jaga w przerwie na jakimś płótnie nabazgrała i wywiesiła: STRZELILI MY DLA WAS BRAMKĘ.
ZAKOŃCZYLIŚMY DLA WAS SEZON też by pasowało.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 3 gości