Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 6 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech Poznań - Radomiak Radom, 23.11.2025 14:45
Tryb drzewa
Czyli Joel-Mońka-Skrzypa-Gurgul a przed nimi Jagiełło i Kozubal?

O co chodzi z Oumą podobno już raz nie wrócił z kadry bo coś tam.

Odpowiedz
"Personal family issues" można się tylko domyślać co zwykle to oznacza

Odpowiedz
To zawsze jest obawa z reprezentantami dalekich krajów, głównie z Afryki. Duży sygnał ostrzegawczy. Muras wracaj !

Odpowiedz
Jedyny hipotetyczny plus, że cena wykupu w razie co to nie będzie żadne 5 milionów tylko 1 albo dwa.

Odpowiedz
Mnie ten gość nie przekonuje. Ma czasem ciekawe zagrania i jest niby wszędzie ale za często podaje do przeciwników z czego wynikają groźne kontry. Przy nim w środku nie ma poczucia bezpieczeństwa. Gra bo nikogo nie mamy na tą pozycję ale jak dla mnie nie powinien być priorytetem dla wykupu nawet przy obniżonej cenie.

Odpowiedz
I pewnie nie będzie. Jedyny minimalny plus to, że nie będziemy brali (znaczy się moglibyśmy hipotetycznie) kota w worku tylko typa który wiemy co potrafi.

Odpowiedz
"Ouma miał problemy osobiste, z którymi musi sobie poradzić" - powiedział szkoleniowiec Kolejorza

Odpowiedz
(22-11-2025, 01:18)uncoolben napisał(a): "Ouma miał problemy osobiste, z którymi musi sobie poradzić" - powiedział szkoleniowiec Kolejorza

Czytam, że ponoć miał takie akcje już w Slavii i to była jedna z przyczyn dla których tak mało grał. Ponoć z jednego zgrupowania wrócił tez z dużym opóźnieniem i został za to ukarany. Co z tego, że te murzynki silne i wybiegane jak takie akcje robią. Ech

Odpowiedz
Jutro widzę to tak: Mrozek-Pereira,Skrzypczak,Mońka,Moutinho-Kozubal,Jagiełło-Palma,Rodríguez,Bengtsson-Ishak; na zmiany Gumny, Gurgul, Thórdarson, Ismaheel, Fiabemagnero.

Odpowiedz
Podoba mi się to zestawienie. Ale w drugiej połowie obowiazkowo Ali

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości