Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 6 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech Poznań - Radomiak Radom, 23.11.2025 14:45
Tryb drzewa
Gurgula za Muthinio bym dał. A tak to najmocniejszy zestaw.

Odpowiedz
Joao też musi trochę pograć a na Luzannę Gurgul.

Odpowiedz
Ali na zmrożonej, spore ryzyko.

Odpowiedz
Macie jakiś link do transmisji? Strumyk zblokowany

Odpowiedz
nie pamiętam kiedy oglądałem ostatnio mecz w Poznaniu przed tv. strasznie słabe nagłośnienie trybun. c minus!

co do meczu - albo dużo wniosków wyciągniętych, albo przypadek, zobaczymy w przyszłości. Bardziej kompaktowo, wręcz wyrachowanie, trochę mi ten mecz przypominał Lech - Feio 5:2. Ali robi kosmiczną różnicę - a trochę się obawiałem czy nie będzie potrzebował pół roku na powrót po tej kontuzji. Mając takich skrzydłowych świat wygląda zupełnie inaczej. Szkoda tego spalonego na 4:0, Palma widzi wszystko. Coraz lepiej Rodriguez. Mam uwagi do Papy pomimo 2 bramek, za strzał w trybuny na 12 m, oraz brak podania na pustaka do Aliego chwilę później.
Oraz oczywiście musimy stracić bramkę - zawiesinka na 5 m MUSI być wyłapana przez bramkarza! Również błąd Mrozka bez konsekwencji, gdy Joel blokował Capembę, wystarczyło wyjść do granicy pola karnego i złapać piłkę - a tak to była również sytuacja bramkowa.
No i co ten Skrzypa ma z tymi strzałami do swojej bramki. Za to że musimy drżeć o wynik, bo druga bramka wisi w powietrzu - duży minus. Gdby zrobiło się 3:2 to byśmy się pewnie zesrali i byłaby kolejna szmata. Wniosek - musimy mieć 3 - 4 do zera, wtedy robimy zmiany. Dziś ten scenariusz otarł się o perfekcję.
No i Mońka, spokojny, pewny, i dobre wyprowadzania - może powinien zostać w pierwszym składzie.
PS - czyli jednak przez 6 dni piłkarze nie zapomnieli grać w piłkę - ufff Wink

Odpowiedz
Witamina A podziałała. Oby bramka odblokowała coś w głowie Agnero, mam wrażenie, że po niej od razu zaczał grać na większym luzie.
Zespół odbudowywał się w trakcie meczu, w pierwszej połowie wyglądało to wszystko średnio, wciąż dużo braków, ale 4:1 rekompensuje wszystkie błędy. Rodriguez przestał machać łapami i kląć pod nosem po każdej nieudanej akcji, a zaczął grać, cieszy to.

Odpowiedz
No ale bronić dalej nie umiemy. Bramkarz do piłki wyjść nie umie. Obrona śpi. Prawie ładuje sobie samobója.

Wróć.. miało być miło
Mońka to nasz talizman Big Grin poprzednie zwycięstwo także z nim. Dziś bardzo dobra gra chłopaka. Nie ma co szukać kwadratowych jaj tylko dawać mu pograć. Jest naszą nadzieją Brawo! Byle tak dalej młody. Gurgul dziś to samo. Bardzo dobry występ.
Obawiałem się środka pola ale Antek wałczył ambitnie idzie zwyżka formy u niego. Jagiełło także nieźle. Rodri gra coraz lepiej.
No i nasz nowy napastnik trafił!! Ale, że on dożył tej chwili bo chwile wcześniej prawie się sam zabił w polu karnym. To jest jakiś dramat co on gra. On nie czyta gry nic.
Palma top. Panie Rutek pytaj Pan ojca o pożyczę i już zimą kupuj go.
Gdzie mój ulubieniec od ,,wyjebny Alego"? Chłop wszedł i zrobił różnicę. Jeśli zagra jeszcze z trzy, cztery takie mecze do końca roku nowa umowa to podstawa. Nie dostaniemy za takie siano jak on takiego grajka!
Tradycyjnie Teofik zjazd totalny. Zero zaangażowania chyba wie, ze wróci do Górnika i ma w dupie Lecha.
Mecz na plus jak widziało się tego magika z Portugalii na ławce.
Pytanie czy to był wypadek przy pracy czy jednak nie. Dowiemy się w czwartek.

Odpowiedz
Co prawda oglądałem mecz jednym okiem bo praca...ale podobała mi się mądra gra, pokazanie doświadczenia i spokoju. Brawo, brawo!

Mrozek, do przodu i nagle się cofasz? No nie, tak nie robi bramkarz!

Strach się bać jak wróci Murawski, Walemark i Hakans...strach się bać

Odpowiedz
Ale trzeba oddać Radomiakowi, że ładnie potrafią poklepać, przy pressingu nie panikują.

Z minusów: Mrozek - ciągle brak decyzyności/oceny lotu piłki. Pamiętam Kotor kiedyś też miał z tym problem.
Joel, uwielbiam gościa, ale defensywnie on już nie dojeżdża. W ofensywie ok, fajnie poklepie, wrzuci, ale stał się jakiś wolny, nienadąrzający. Masakrycznie wyprzedzany. Mamy zmiennika Gumę, ale ten fakt nie uspokaja.
Obrona, niby ok bo tylko jedna kasta, ale cały czas brak pewności i monolitu. Spora rotacja.

Z plusów: wynik, kasta Agnero (oby się odblokował), powrót Aliego, Palma (gość jak na naszą ligę jest kosmiczny, przecież ta asysta do Ishaka, gdzie spalił i nie uznali Szwedowi jego 3 bramki to jakaś maestria), powolne ogarnianie się Rodrigueza, chociaż ciągle nie wiem gdzie jest jego top.

Odpowiedz
(23-11-2025, 18:13)Skorpion napisał(a): No ale bronić dalej nie umiemy. Bramkarz do piłki wyjść nie umie. Obrona śpi. Prawie ładuje sobie samobója.

Wróć.. miało być miło
Mońka to nasz talizman Big Grin poprzednie zwycięstwo także z nim. Dziś bardzo dobra gra chłopaka. Nie ma co szukać kwadratowych jaj tylko dawać mu pograć. Jest naszą nadzieją Brawo! Byle tak dalej młody. Gurgul dziś to samo. Bardzo dobry występ.
Obawiałem się środka pola ale Antek wałczył ambitnie idzie zwyżka formy u niego. Jagiełło także nieźle. Rodri gra coraz lepiej.
No i nasz nowy napastnik trafił!! Ale, że on dożył tej chwili bo chwile wcześniej prawie się sam zabił w polu karnym. To jest jakiś dramat co on gra. On nie czyta gry nic.
Palma top. Panie Rutek pytaj Pan ojca o pożyczę i już zimą kupuj go.
Gdzie mój ulubieniec od ,,wyjebny Alego"? Chłop wszedł i zrobił różnicę. Jeśli zagra jeszcze z trzy, cztery takie mecze do końca roku nowa umowa to podstawa. Nie dostaniemy za takie siano jak on takiego grajka!
Tradycyjnie Teofik zjazd totalny. Zero zaangażowania chyba wie, ze wróci do Górnika i ma w dupie Lecha.
Mecz na plus jak widziało się tego magika z Portugalii na ławce.
Pytanie czy to był wypadek przy pracy czy jednak nie. Dowiemy się w czwartek.

No Ali, kurde. Ale to jest Pan Piłkarz. To jest ta jakość.  Dzisiaj dla mnie lepszy niż Palma. Wgl nie wiem czy kontrowersyjna teza, ale zaczyna mi się podobać Pablo. Okej, widać, że pod względem jakości piłkarskiej to nie jest Palma, nie jest Gholizadeh, Walemark czy Sousa. Ale nie jest człapakiem, jest zaangażowany grę i zapierdala. Ma tę swoją manierę w stylu Guala, ale no już chuj. Będzie z niego pożytek. 

A co do Pana Piłkarza Mońki. Według mnie, to on powinien grać razem z Miliciem kosztem nawet Douglasa. To jest gość, który w krótkim czasie trafi do kadry Polski. Mega potencjał w mojej ocenie.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości