Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: QUO Vadis NF?
Tryb drzewa
To już pewne, że bez względu na wyniki w tym sezonie Frederiksen odchodzi? Jak na moje, w przypadku obrony tytułu trzeba zrobić wszystko, by Niels dalej był trenerem Kolejorza. A Tjelmeland? Nie ma pewności, że nie okaże się być drugim Astizem. Wiek ma duże znaczenie jeśli chodzi o szacunek w szatni. Sindre to gówniarz, rozpatrując go w kategoriach zostania pierwszym trenerem.

Odpowiedz
To, że Astiz jest, jaki jest, nie jest kwestią wieku, tylko warsztatu. Jest tylu młodych trenerów, którzy robią kariery, w Polsce czy też na świecie, że można wręcz mówić o tendencji.

Odpowiedz
(26-11-2025, 11:54)strzelisty jupiter napisał(a): To już pewne, że bez względu na wyniki w tym sezonie Frederiksen odchodzi? Jak na moje, w przypadku obrony tytułu trzeba zrobić wszystko, by Niels dalej był trenerem Kolejorza. A Tjelmeland? Nie ma pewności, że nie okaże się być drugim Astizem. Wiek ma duże znaczenie jeśli chodzi o szacunek w szatni. Sindre to gówniarz, rozpatrując go w kategoriach zostania pierwszym trenerem.

Tak sobie gdybamy. Ale mojej ocenie, niezależnie od wyników Nielsa (oby był mistrz, itd.) ja bym go nie zostawiał. Jest fachowcem, ja go szanuje i uważam za dobrego trenera, ale myślę, że takie odświeżenie będzie korzystne. Szczególnie, że (niby) na tego Sindre jest hype. I ja bym go spróbował. No ale zobaczymy. A czy Sindre to gówniarz? Jest starszy niż Siemieniec. Big Grin

Odpowiedz
Siemieniec był przez 10 lat asystentem Ireneusza Mamrota zanim dostał do prowadzenia rezerwy Jagiellonii w 3 lidze. Dodatkowo Siemieniec jest 3 lata młodszy niż Sindre.

Odpowiedz
Szulczek robił wyniki w Warcie. Potem co prawda ktoś tam zjebał po całości bo ogłosił piłkarzom, że ten idzie w pizdu i się posypało. Ale młody trener też da radę.
Rozmowy o pozostaniu można prowadzić tylko w przypadku zdobycia trofeum i to dopiero po sezonie.

Odpowiedz
(26-11-2025, 13:03)Icek napisał(a): To, że Astiz jest, jaki jest, nie jest kwestią wieku, tylko warsztatu. Jest tylu młodych trenerów, którzy robią kariery,  w Polsce czy też na świecie, że można wręcz mówić o tendencji.

Pełna zgoda, mając podobny  warsztat o wiele łatwiej jest tym młodym dotrzeć do Piłkarzy- pomiędzy 50 plus a dwudziestokilkuletnimi ludźmi jest ogromna przepaść, mentalna czy kulturowa.

Odpowiedz
(26-11-2025, 13:12)Skorpion napisał(a): Szulczek robił wyniki w Warcie. Potem co prawda ktoś tam zjebał po całości bo ogłosił piłkarzom, że ten idzie w pizdu i się posypało. Ale młody trener też da radę.
Rozmowy o pozostaniu można prowadzić tylko w przypadku zdobycia trofeum i to dopiero po sezonie.

Patrzenie tylko przez pryzmat trofeum jest bardzo mocno ograniczone.

Odpowiedz
A skąd wiecie jaki warsztat ma asystent. Juz szczytem jest pieprzenie, że nawet po obronie mistrzostwa Nielsowi podziękować żeby zobaczyć jak sobie młody poradzi. Ludzie kochani tak się tutaj nic nigdy nie zbuduje. Mi się marzy trener na lata.

Odpowiedz
(26-11-2025, 22:29)Lewik napisał(a): A skąd wiecie jaki warsztat ma asystent. Juz szczytem jest pieprzenie, że nawet po obronie mistrzostwa Nielsowi podziękować żeby zobaczyć jak sobie młody poradzi. Ludzie kochani tak się tutaj nic nigdy nie zbuduje. Mi się marzy trener na lata.

Na razie to pewnie będzie trener do lata.

Odpowiedz
albo że się dogada lepiej z piłkarzami ze względu na wiek. może nie ma się "dogadywać" tylko wymagać, egzekwować i motywować. to nie ma być kolejny koleżka z szatni.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 3 gości