Liczba postów: 1,498
Liczba wątków: 5
Reputacja:
8
Jeśli na 20 dośrodkowań ma 10 takich które ktoś mu zjebał i 5 asyst to cofam co napisałem i przepraszam.
Ale niestety tak nie jest. Na 50-60 dośrodkowań 30-40 to albo wysokość kolan albo piłka leci gdzieś w pizdu gdzie nikogo nie ma. Albo wylatuje za boisko.
I ja tylko zwracam uwagę na ten problem. Bo to jest już problem skoro to jedna z naszych taktyk zagranie do Joela i dośrodkowanie do nikogo. To bez sensu jest.
Liczba postów: 621
Liczba wątków: 0
Reputacja:
17
Najważniejsze, żeby plusy nie przesłoniły minusów.
Liczba postów: 1,015
Liczba wątków: 11
Reputacja:
32
Myślę że czepianie się Joela w grze do przodu w ostatnich fazach akcji to totalne odklejenie. Uważam tylko ze mógłby częściej strzelać na bramkę. Ale skrzydłowym już nie będzie a były próby.
Natomiast irytują błędy przy wyprowadzaniu, takich strat jest za dużo i wczoraj też tak było.
Liczba postów: 621
Reputacja:
17
Tak, do tego trzeba się przyczepić. W Ekstraklasie Joel nie ma tego problemu ale w europucharach jest to widoczne. Po czymś takim właśnie Zvezda odebrała nam szansę na remis w Poznaniu.
Liczba postów: 153
Liczba wątków: 2
Reputacja:
13
Myślę, że jakbyśmy odwinęli stare forum, to tego samego typu dyskusje toczyły się chyba w każdym sezonie, nawet zeszłym. Joel jest jaki jest. Potrafi grać takie mecze jak wczoraj, gdzie wygląda jakby prawidłowo kopnąć piłki nie umiał.
A potem przyjdzie inny mecz (a czasami wystarczy inna połowa meczu) i zagra 4 razy trudną piłkę na nos. W przeciągu tygodnia. Tak jest od 4 sezonów.
Reputacja:
8
Idź kibicować Koronie tam jest taka narracja że obojętnie co grają to jest fajnie i dobrze. Jak grają chujnie to nie będę ich głaskał jak coś im wychodzi to co mam pisać, że nadal jest chujnia? Normalny jesteś?
Liczba postów: 83
Reputacja:
2
Skorpion, męczący jesteś. Każdy widzi jak grają, ale jebać ich personalnie za każde złe podanie to jakiś rodzaj masochizmu chyba jest. Jakbyś czekał do każdego meczu tylko po to, aby się dojebać. Jak Agnero grał jak ostatni paralityk (a grał, sam podziwiałem jak można być tak kulawym) to wyzywałeś od ostatnich, jak strzela to tak samo, fuks, przypadek, chuj, no masakra jakaś z Tobą. Weź wyluzuj trochę i zachowaj poziom, bo zwymiotować idzie na Twoje dojebywanie się. Nikt nie twierdzi że jesteśmy maszyną , zniszczymy każdego, wszyscy grają jak Messi i Ronaldo, ale na Boga, odpuść ten rynsztok.
Reputacja:
8
Pokaż mi w tym wątku post, że kogokolwiek jadę. Pochwaliłem za mecz. Ale przyszedł jeden taki co musiał coś napisać bo dla niego liczy się tylko jeden mecz nie przekrój sezonu.
Wiec proszę się nie czepiać mnie.
Inna sprawa od zawodnika za 2.3 mln euro wymagam więcej niż od wychowanka. Ten jak robi błędy w pierwszych swoich meczach zdarza się ale nie jak robi to typ za grube miliony.