Liczba postów: 140
Liczba wątków: 0
Reputacja:
3
Obejrzałem wywiady przedmeczowe i odniosłem wrażenie, że Bartek ma jakby jakieś ale do trenera. Może to moja nadinterpretacja, ale jak dostał pytanie o to, czy pracowali nad tym, aby wyeliminować mankamenty z ostatnich meczów (jakoś tak), to odpowiedział, że to pytanie do trenera, bo to on za to odpowiada. Z reguły w takich przypadkach pada "my" plus jakieś ogólniki o ciężkiej pracy, bo przecież to nie było pytanie o to, jak on to widzi, tylko o to, co robili. A tutaj padło "on". Na pytanie o to, jak widzi swoją obecną formę, odpowiedział, że jego forma jest optymalna, jak na kogoś, kto tylko trenuje a nie gra..
Liczba postów: 244
Liczba wątków: 7
Reputacja:
5
Ma "ale" bo nie gra tyle ile myśli że zasługuje. Też zwróciłem na to uwagę. Raczej to nie była postawa "team player". Mam tylko nadzieję że to ego Bartka a nie coś więcej. Np wyraz tego co myśli drużyna
Liczba postów: 167
Liczba wątków: 2
Reputacja:
4
01-03-2025, 17:31
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-03-2025, 17:45 przez strzelisty jupiter.)
Mam bardzo negatywną opinię na temat Salamona i jego postawy oraz podejścia z czasów schyłkowego Broma.
Niech już kończy karierę.
Grał we Włoszech. Tam to się chyba nazywa "primadonna".
Liczba postów: 56
Reputacja:
2
Nie ma Walemarka, czyli to nie była zasłona dymna... Oby szybko wrócił do zdrowia, bo póki co obawiam się, że ściągnęliśmy do siebie na stałe świetnego grajka, ale niestety szklanego...
Liczba postów: 56
Reputacja:
2
Pierwsza połowa słaba, łatwe błędy i straty. Chyba jednak wyszło zmęczenie pogonii w drugiej połowie, ale niezależnie od tego trzeba się cieszyć z powrotu do zwycięstw na wyjazdach, trzech punktów i pokonaniu paprykarzy. Brawo Kolejorz!
Bramka Pereiry mocnym kandydatem do gola sezonu.
Liczba postów: 167
Reputacja:
4
Czułem że jak nigdy z nimi będzie łatwo i przyjemnie.
Nie można się zatrzymywać.