Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 1.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech Poznań - FC Lausanne Sport, 27.11.2025 18:45 LKE
Tryb drzewa
W jak najmniejszej liczbie. Mam wrażenie, że był taki okres, kiedy za wszelką cenę staraliśmy się sprowadzać reprezentantów. I to jest poronione, bo taki piłkarz jest bardziej zmęczony gdy gramy na trzech frontach, z większą częstotliwością może łapać kontuzje. Było już tak z Håkansem, Douglasem, wspomniany przez Ciebie Gholizadeh schodził przedwcześnie w meczu z Turkmenistanem z powodu urazu mięśniowego.

Odpowiedz
A to nie jest tak ze niestety jak ktoś jest dobry to gra dla reprezantacji. Poza tym w kilku przypadkach to gra w Lechu się do tego przyczyniała

Odpowiedz
Nie każdy dobry piłkarz może grać w reprezentacji, szczególnie jeśli pochodzi z kraju, gdzie ta repra jest na wysokim poziomie. Idealny przykład - Pereira.

Odpowiedz
A to nie jest tak, że w kadrach to grają raczej najlepsi. Oczywiście są anomalie ale w większości to raczej nie ma co szukać jakiś psuedo dziadów.

Odpowiedz
Pereira jest pseudo dziadem? A może Tiba był? Amaral?

Odpowiedz
Tradycyjnie nie zrozumiałeś przekazu.
Nie dziwi mnie to.
Może wytłumaczę więc
Generalnie w kadrach grają najlepsi z danego kraju. Więc moje pytanie brzmiało do tezy którą postawiłeś, że nie ma sensu brać nikogo z kadr krajów bo są zmęczeni. A ja zapytałem dlaczego? Skoro tam nie licząc anomalii jak Wszołek grają zazwyczaj najlepsi .

Odpowiedz
(29-11-2025, 13:05)Skorpion napisał(a): Jak byśmy lecieli z ligi to też byś te swoje wysrywy pisał, że jest dobrze bo był mistrz sezon temu? Weź chłopie.
,,Jesteś tam dobry jak twój ostatni mecz" grali chujnie a Agnero się łamał o własne nogi (robi to nadal) krytykowałem od dwóch meczy coś ruszyło taki Mońka gra dla mnie bardzo dobrze. I kibicuje chłopakowi dla Jerrego z forum to nadal chujnia bo pochwaliłem a powinien jechać jak z burą suką z nimi.

Nie wiem popsułem Ci rozpiskę na ścianie gdzie miałeś mnie zaznaczonego jako wroga Lecha i tego co się dzieje i teraz ci się styki popaliły bo jednak pochwaliłem?

Żeby Ci żyłka nie pękła Smile  czekam na twoje oceny po kolejnym meczu. To jest cudowna rozrywka. I później po meczu LK ktorej przecież nie będziesz oglądał bo to gówno Smile

Odpowiedz
Kolego ale forum Korony czy innego Piasta to nie tutaj. Idź tam podniecaj się sukcesem ,,awansu" do LKE. Pozdro

Odpowiedz
Póki co ścieżka mistrzowska nie daje awansu do fazy ligowej. Wiec ten jeden dwumecz trzeba było wygrać. Tak tylko dla formalności przypominam. A że później odpadalismy z LM i LE, to kwestia kolejności.
Też uważam że jak czegos nie popieram, to tego oglądam, używam, opisuje. Inaczej to ciągłe samo-męczenie

Odpowiedz
Ale wy jesteście jednowymiarowi. Tak uważam, że LKE to nagroda pocieszenia. Nie dało do niej się nie awansować robiąc mistrza. Czy można było zrobić więcej w walce o LM albo LE? Pewnie tak. Czy tutaj mam o tym pisać? Pewnie nie bo to temat meczowy.
To że oglądam mecze Lecha nie oznacza, że nagle zmieniłem zdanie o tych rozgrywkach.
To tak jakbyś nie popierał rządu ale nadal mieszkał w tym kraju.
Najprostsze porównanie.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: AriLP, 1 gości