Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Wisła Płock - Lech Poznań, 30.11.2025 20:15
Tryb drzewa
Oczekuję spełnienia zapowiedzi trenera po meczu w LK, że Płock zostanie spalony i zrównany z ziemią. Jak będziemy na obrotach z poprzednich meczów, tak się stanie.

Pablo prawdopodobnie będzie dzisiaj w Płocku.

I w Enigmie.

Odpowiedz
Mrozek - Pereira, Mońka, Milić, Gurgul - Rodriguez, Kozubal, Jagiełło, Bengtsson, Palma - Agnero.

Jednak Rodriguez zagra od 1. Kozubal widać wskazówka nie na rezerwie. Agnero w gazie, tak, że tego... A niech sobie Mońka z rogu dołoży  Wink

Odpowiedz
Z Agnero wyjść w podstawie..troche wstyd.

Odpowiedz
Dlaczego wstyd? Ishak jest zajechany. W środę gramy następny mecz. Kiedy jak nie teraz?

Odpowiedz
Dzisiaj tylko zwycięstwo. Wiem gramy po czwartku ale wyniki pod nas.

Odpowiedz
Super początek. Szpitala ciąg dalszy ..

Odpowiedz
Poziom oddanych strzałów przez nas dzisiaj to je circus.

Odpowiedz
Cudowny to był mecz, nie zapomnę go nigdy. Nasi bez siły i obiadu ledwo dokopywali w pole karne. Jedni i drudzy w mojej opinie grali ten byle do zagrać i nara

Odpowiedz
Do jutra byśmy grali i bramki byśmy nie zdobyli. W ataku tragedia, ogromna różnica jest między Sousa, a Pablo.

.
1 połowa Palma i Leo po jednej stronie, na drugiej sam Joel.

Tofik, bohater z czwartku dziś z ławki nie wstaje.

Odpowiedz
Ale antyfutbol Wisły, grając u siebie odwalać takie coś, wstyd. Walić takich trenerów, niech sobie w okręgówce uskutecznia to coś. Ten Salvador też niezły zjeb.
Bałem się tego meczu, że fizycznie nie damy rady, tymczasem szkoda tych dwóch punktów.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Icek, 1 niewidocznych użytkowników, 6 gości