Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
Jeśli dobrze broni i jest lepszy od Mrozka to w czym problem?

Odpowiedz
Nie no to ok. Po prostu nie do końca wierzę w zagranicznych bramkarzy w Lechu. Miki coś potrafił ale Rudko..

Odpowiedz
Oczywiście, że zdarzały się transfery ręczników do Lecha ale tak samo na innych pozycjach zaliczaliśmy wtopy. Pozostaje wierzyć, że tym razem dokładnie zweryfikowano umiejętności tego typka, o ile w ogóle jest jakiś temat z naszej strony.

Odpowiedz
Pada kwota ponad 1 mln EUR za niego.

Odpowiedz
ja się zastanawiam, czy przyjdzie odpowiedniej jakości bramkarz, który pół roku będzie gotowy być przyspawanym do ławki, zanim Mrozek odejdzie (zakładam, że odejdzie...?).

Po prostu luźno myślę, czy nie lepiej byłoby wypożyczyć jakiegoś solidnego ligowca, a z bramkarzem pójść grubo latem, gdybyśmy żegnali się z Mrozkiem. Bramkarz to taka pozycja, która nie potrzebuje specjalnego wejścia w zespół, a jednocześnie mam małe obawy co do jakości takiego zmiennika z powodu, o którym napisałem powyżej. No, ale może trafimy, choć coś mi mówi, że będziemy tęsknić za Mroziem.

Odpowiedz
Mrozek z tą formą to co najwyżej jakaś druga bundesliga.

Odpowiedz
Wbrew pozorom są ligi, które się Mrozkiem interesują. Faktem natomiast jest, że od kilku miesięcy się niestety nie rozwija, a wręcz przeciwnie.
Mam również spore obawy co do tego, czy potrafimy dobrze wyskautować bramkarza. Wyszkolić jak wiemy nie bardzo, ale coś mi się wydaje, że szukanie w Bułgarii nie musi wyjść nam długofalowo na dobre.

Odpowiedz
Do dzisiaj nie rozumiem, dlaczego Bąkowski lub później Pruchniewski, nie dostali szansy na Islandii, w Słupsku czy w ostateczności na Gibraltarze. Nie wierzę, że są tak słabi, żeby nie dać rady wyjść na mecz z jakościowo gorszą od Lecha drużyną.

Odpowiedz
Tez uważam że nie zagranie nawet minuty przez drugiego bramkarza jest kuriozalne i żenujące. Nawet strategicznie pod kątem jakiejś gotowości w razie niedyspozycji Mrozka. Nawet więc nie mówię o jakimś wielkim ogrywaniu jego następcy tylko czystej prewencji. Czyli co, są tak słabi że nie mogą zagrać w wygranym dwumeczu na Islandii?

Odpowiedz
W meczu z LK jak w 50minucie meczu Mrozek przyjął wślizg od napastnika Lausanne to się zastanawiałem czy są w klubie gotowi na wejście Pruchniewskiego.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 2 gości