Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
(01-12-2025, 22:52)Kefas9494 napisał(a): I o ile Petkov to na 95% farmazon,

No nie wiem, czy farmazon. W perspektywie kolejnego sezonu (bo tak to już trzeba rozpatrywać), przy bardzo prawdpodobnym lub możliwym odejściu:
- Gurgula i/lub Kozubala, 
- Aliego i/lub Ismaheela, 
- Oumy, 
zakładając 
-  przedłużenie kontraktu z Murawskim,
-  wykupienie Palmy,

- to zakontraktowanie ofensywnego pomocnika rysuje mi się jako jeden z priorytetów transferowych (oprócz - w zależności od tego, kto odejdzie - lewego obrońcy, defensywnego pomocnika i ewentualnie lewonoznego stopera)

(03-12-2025, 08:53)Skorpion napisał(a): Nie no to ok. Po prostu nie do końca wierzę w zagranicznych bramkarzy w Lechu. Miki coś potrafił ale Rudko..

Buric, a na pewno Putnocky byli długimi okresami w top 3 bramkarzy ekstraklasy IMO, nie mówiąc już o Turinie. Generalnie od lat mielismy raczej problem na tej pozycji jezeli chodzi o polskich właśnie bramkarzy, Kotor i Gostomski to raczej tylko przebłyski mieli - do Mrozka, niezależnie od jego aktualnej dyspozycji (która moim zdaniem nie jest wcale zła, jak niektórzy twierdzą).

Odpowiedz
(03-12-2025, 13:48)uncoolben napisał(a):
(01-12-2025, 22:52)Kefas9494 napisał(a): I o ile Petkov to na 95% farmazon,

No nie wiem, czy farmazon. W perspektywie kolejnego sezonu (bo tak to już trzeba rozpatrywać), przy bardzo prawdpodobnym lub możliwym odejściu:
- Gurgula i/lub Kozubala, 
- Aliego i/lub Ismaheela, 
- Oumy, 
zakładając 
-  przedłużenie kontraktu z Murawskim,
-  wykupienie Palmy,

- to zakontraktowanie ofensywnego pomocnika rysuje mi się jako jeden z priorytetów transferowych (oprócz - w zależności od tego, kto odejdzie - lewego obrońcy, defensywnego pomocnika i ewentualnie lewonoznego stopera)

(03-12-2025, 08:53)Skorpion napisał(a): Nie no to ok. Po prostu nie do końca wierzę w zagranicznych bramkarzy w Lechu. Miki coś potrafił ale Rudko..

Buric, a na pewno Putnocky byli długimi okresami w top 3 bramkarzy ekstraklasy IMO, nie mówiąc już o Turinie. Generalnie od lat mielismy raczej problem na tej pozycji jezeli chodzi o polskich właśnie bramkarzy, Kotor i Gostomski to raczej tylko przebłyski mieli - do Mrozka, niezależnie od jego aktualnej dyspozycji (która moim zdaniem nie jest wcale zła, jak niektórzy twierdzą).

Tzn. jakby wykupili Palmę, to jako ofensywny pomocnik może grać i on i Rodriguez i Walemark i Jagiełło ostatecznie. Więc bardziej skrzydłowy jakiś lub grajek w stylu Kozubala czyli bardziej cofnięty. Oczywiście jakby przyszedł na zakładkę (oczywiście zakładam wykupienie równiez Palmy jako priorytet) to spoko, bo wydaje się być solidnym grajcarem.

Odpowiedz
Obowiązek do porządny defensywny.

Odpowiedz
Zgadzam się szczególnie, że Ouma to nie piłkarz na nasz klub. Niech idzie gdzieś indziej.

Odpowiedz
Ouma swoją postawą wypisuje się z listy osób, które można poważnie traktować jako opcję na dłuższy związek. Każdy mecz, który oglądam z nim w składzie, to oczekiwanie na odjebanie czegoś niewiarygodnego i niewytłumaczalnego. Wczoraj ze 2-3 minuty przed tym, jak został zmieniony, pomyślałem, że on nam dzisiaj załatwi mecz. Dobrze, że Niels myślał podobnie. Nie ta pozycja, żeby stawiać na tego rodzaju gości...

Odpowiedz
Barański ma iść na wypożyczenie do Tychów, pod skrzydła Piszczka.

Odpowiedz
Tak jak pisałem w temacie meczowym po tym co robi Ouma to teraz on powinien się martwić czy za chwilę go klub nie pożegna. Nie jest wart tych 5 mln może maksymalnie pół miliona dać.

Odpowiedz
A my mamy opcję skrócenia wypożyczenia?

Odpowiedz
Nie wiem ale obstawiam, że tak. Skoro Czesi mogą to my także. Musiałby ktoś z info z klubu się wypowiedzieć.

Odpowiedz
Filmik z następcą Gurgula: https://youtu.be/8DKdAK40FYQ

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 29 gości