Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Piast Gliwice - Lech Poznań, 3.12.2025 20:30 PP
Tryb drzewa
Zobaczymy co pokaże.

Odpowiedz
Pytanie dla znawców tematu i techniki. Czy klub może odmówić gry na takim pastwisku jakie jest w Gliwicach? Przecież to jest kur.. skandal. Gisli się rozjechał na jakimś bagnie. Kępki co to boisko b klasy które zostały rozjechane przez sebe ze wsi sąsiedniej? Czy o co to w tym chodzi. Ja wszystko rozumiem ale bez przesady.

Odpowiedz
Pieprzone kartoflisko. Brawo za przepchnięcie. Przypomniały się mecze z lat 2000.

Odpowiedz
Końcówka sezonu zapowiada się gorąco w środku pola, cieszy wyciąganie wniosków z Oumy.

Brakuje mi brania na barki rozgrywania przez Rodrigueza, szczególnie kiedy obrona rywali głęboko osadzona. Jest ćwierćfinał, czekamy na losowanie.

Odpowiedz
Takie mecze trzeba przepychać. Dobrze, że się udało. Cieszy gol ze sfg - jak jest dobre dośrodkowanie to i ustawiony schemat rozegrania działa. Masakra z tą grą na tym klepisku, fatalna kontuzja Gisliego, oby skończyło się na strachu, ale raczej na strachu się nie skończy. A akurat dzisiaj grał dobrze. Trzeci gol Agnero - brawo! Ouma - potencjał na Premier League, ale głowa w drugiej lidze kenijskiej. Ale pewnie on zagra z Kozubalem z Cracovią. Widać jak Nielsowi zależy, tak krzyczał przy linii, że aż z tv go słyszałem i mi też zachciało się biegać. Kolejny też fajny mecz Teofeeka. Dobrze, że Luis oszczędzony, to na jego barkach będzie mecz w Krakowie...

Odpowiedz
Rodríguez dzisiaj w defensywie dał popis. A i krytykowany Joel dołożył asystę nr 6 z krytykowanych stałych fragmentów.

Za Gislego dodatkowo życzę tej padlinie spadku.

Odpowiedz
Wygraliśmy ten mecz różnym, kontrą. I determinacją.
Brawo dla drużyny. Warunki skandaliczne, czekamy na info o kontuzjowanych.
Ouma od początku meczu ledwo na nogach stał, żenująca postawa po powrocie z Afryki.

Odpowiedz
no takie kartofliska powinny być zakazane. k... - rozumiem w Słupsku, ale w ekstraklasie?
szkoda Thordarssona bo to wyglądalo bardzo poważnie.

cieszy przepchnięcie takiego meczu, co nam się nie zawsze udawało. kolejny mecz na 0 z tyłu i jeżdżenia na tyłkach, widać że są jednak efekty w fizyczności co się przekłada na wszystko

co do Marciniaka - tylko ja mam jakiś uraz czy mi się wydaje że on żyje w jakiejś innej sędziowskiej rzeczywistości? można po faulu taktycznym piłkę zabrać, albo wybić, to samo przy autach - chyba z 10 takich sytuacji naliczyłem - nie ma kartki. Można trzymać wpół - nie ma nawet faulu. Normalne granie to jest. Ale Joel dostaje kartkę za....to że był faulowany tylko coś od siebie dodał?

Fajnie dziś Tofik, Agnero z bramką Smile Dobre wejście Gumnego (chyba zwyżka formy), dobrze ta linia obrony się teraz sprawuje. Raz Skrzypa czekał chyba jak Mrozek po prostu wyjdzie do piłki ale się nie doczekał i było niebezpiecznie.
Rodriguez nie można mu odmówić zaangażowania wręcz szaleńczego momentami.

No i oszczędziliśmy Palmę Wink

Cytat meczu za Podolińskim po którymś tam naszym strzale w jednej akcji - "był spalony - na całe szczęście" - super komentator obiektywny

Odpowiedz
A wgl dobre jak Sindre z ławki na cały regulator: "YANNICK! Fucking play!!!" xD No ale slusznie.

No a Pablo to u niego na plus zdecydowany. Mega zaangażowanie, powroty, determinacja, pressing. Oczywiście nie jest magikiem jak Sousa, ale ma sporo innych atutów oraz nie jest taki szklany jak się wydaje

Odpowiedz
A Sindre to nie dostal czerwonej kartki od najlepszego?

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 3 gości