Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Cracovia Kraków - Lech Ponań, 7.12.2025 14:45
Tryb drzewa
Boję się dzisiejszego meczu, wyniku w sensie. Boję się podejścia jak Twoje @koziołek, że postanowią rozkładać siły, bo w czwartek jakieś podrzędne Niemiaszki.
Z mojej perspektywy dzisiaj na pełnej. Bez zwycięstwa średnie widoki na walkę o obronę tytułu. Oby remis w Niecieczy się utrzymał.

Odpowiedz
Skład jest chyba najmocniejszy i widać bez kalkulowania(No moze poza Alim ale on po kontuzji lepiej zeby nie przeszarżował.) Najwidoczniej jest moc i nie trzeba aż nadto odpoczywać. Obytylko w głowach nie było kalkulacji ale myślę że nie ma co aż tak panikować.
Trzeba wziąć rewanż za blamaz z początku sezonu.
Do boju Kolejorz!

Odpowiedz
Skład najmocniejszy. Niestety kontuzje przetrzebiły i z ławką, wróciliśmy do punktu wyjścia.

Odpowiedz
Na nich chciałoby się krzyknąć. Oby tak było. Z Oumą nie dziwota i ja się nie zdziwię jak zimą podziękują mu za współpracę.

Odpowiedz
Co z Baranskim? Jest rzeczywiście taki ogórek?

Odpowiedz
Barański na ławce.

Odpowiedz
Pany! Kolejka pod nas! Muszą być 3 pkt!

Odpowiedz
I gdzie jest VAR? Przecież to czerwo dla Rodrigeuza to jakiś żart...

Odpowiedz
VAR nie może interweniować przy drugiej żółtej.

Drugi raz nas zrobili na miękko z podwójną żółtą. Z Arką pierwsza Oumy, z Cracovią druga Rodrigueza.

Ciekawe jak się skończy. Poprzednio grając w 10 radziliśmy sobie fatalnie.

Odpowiedz
(07-12-2025, 16:30)Lewik napisał(a): I gdzie jest VAR? Przecież to czerwo dla Rodrigeuza to jakiś żart...

Gdzie chciałeś var? Dał drugie żółtko (pierwszy raz coś takiego widziałem), a przy żółtkach var się nie wtrąca.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 2 gości