Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 6 głosów - średnia: 2.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Transfery 2024/25 - okienko zimowe
Tryb drzewa
W jednym z wywiadów nasi stwierdzili, że sprawa Carstensena nie jest przekreślona i będą się starać aby został na dłużej w Lechu. Sam zawodnik też bardzo pozytywnie się wypowiada w temacie gry dla nas. Zobaczymy jak bardzo nasi będą zdeterminowani. Myślę, że bez min 2 mln euro nie ma co w ogóle podchodzić do tematu.

Odpowiedz
A ja uważam, że taniej będzie można go kupić jeśli będzie mistrz, puchary a i sam zawodnik będzie chciał do Nas przejść.
Latem będzie trzeba na pewno wzmocnić:
LO- do rywalizacji z Gurgulem
SO- niestety mamy tylko trzech a potrzebujemy minimum czterech
PO- tutaj nic jak obaj Panowie zostaną.
ŚP- jeśli liczymy Jagiełłę to mamy czwórkę jak nie to jeszcze jednego zawodnika by się przydało pozyskać
PS-mamy tylko Hakansa potrzebny jest jeszcze jeden.
LO- licząc Aliego to nikogo
na pozycję Sousy jeśli odjedzie to dwóch
No i napastnika do rywalizacji z Ishakiem ale nie jakiegoś z piątej ligi tylko takiego co da nam bramki
Jeśli Bednarek powie pa, pa to również w jego miejsce ktoś przyjść musi.
Oczywiście jest to plan maksimum
Minimalny to lewy obrońca, prawe skrzydło i napastnik.
Bo pewnie Pingot, Bąkowski czy Fiabama uzupełnią skład.
Chyba, że będziemy liczyli na wystrzał formy takich asów jak Andersen albo Hofmman ale to raczej nie da rady.

Odpowiedz
Jeśli chodzi o napastnika to też między wierszami w wywiadzie padło, że mogą spróbować latem ponownie podejść pod tego Hegebo.

Odpowiedz
@Skorpion - na moje na środku obrony jest pięciu kandydatów do gry, bo jeszcze wspominany Pingot i pokazujący potencjał młody Mońka. To jest akurat dobra sytuacja, że ten czwarty, piaty w kolejce to młody. Jakoś trzeba ich wprowadzać, a przy czterech mocnych doświadczonych wyjadaczach nie będzie na to szans.
Reszta Twojej listy - podpisuje się. Z jednym dodatkiem, problemem może być nie tylko zmiennik dla Mrozka, ale i sam Mrozek. W takiej formie, w jakiej jest, ustawi się po niego latem kolejka chętnych.

Odpowiedz
Ja, będąc na miejscu takiego FC Koeln, gdybym miał sprzedawać do ekipy, która jest mistrzem, ma przez to więcej kasy oraz dodatkowo  potencjał na dużo większy zarobek, w perspektywie dużo więcej meczów do zagrania, co wiąże się z większym zapotrzebowaniem na danego grajka, to raczej bym podbijał cenę, a nie spuszczał z niej...

Istotniejsze będzie to, czy będą go potrzebowali u siebie po sezonie. Nie zakładam jednak, abyśmy faktycznie musieli wykładać wspominane 2 bańki, skoro oni przed tym sezonem kupili go za 1,5 ,mln...

Jeśli natomiast nie chciałby do nas iść, to kwestia ceny w takim wypadku staje się raczej nieaktualna..

Odpowiedz
(03-03-2025, 09:02)Skorpion napisał(a): A ja uważam, że taniej będzie można go kupić jeśli będzie mistrz, puchary a i sam zawodnik będzie chciał do Nas przejść.

jak będzie mistrz/puchary to będzie może łatwiej, ale na pewno drożej nie taniej

Odpowiedz
Ciekawa uwaga co do tego 4-5 stopera. Ja jednak uważam, że tam musi być doświadczony piłkarz a nie jakiś młodzik. Owszem fajnie by było aby to był nasz wychowanek ale wtedy albo Pingot na serio walczy o bycie drugim stoperem albo robimy jakieś inne manewry. Obecnie też mamy czterech doświadczonych co prawda jeden jest na wiecznych wakacjach ale w teorii może grać.

Odpowiedz
Dagerstal wypada na minimum pół roku kolejna operacja wątpię by po takiej przerwie kolejnej wrócił do formy.

Odpowiedz
Czyli w Lechu już raczej nie zagra, bo kontrakt ma do tego roku

Odpowiedz
Transfer Recy do Lecha możliwy latem, zawodnik chce wrócić do Polski - menedżer "po rozmowach z kilku klubami".

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości