Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Puchar Polski
Tryb drzewa
Te drużyny musiały przejść znacznie dłuższą drogę niż my, by dotrzeć do tego samego miejsca i są tu ze względu na wyższość piłkarską na boisku a nie dzięki losowaniu (które w tej formie uważam za uczciwe).

Odpowiedz
Niestety ja nie wierzę w przypadku, że losowanie samoistnie przebiegło tak, że z 5 zespołów Ekstraklasy 4 grają ze sobą.
Forma losowania uczciwa, a czy wykonanie?

Tak wiem, że przeszły dłuższą drogę niż my. Tego im nie ujmuje.

Odpowiedz
(10-12-2025, 14:18)Mosina napisał(a):
(10-12-2025, 13:19)Janiko napisał(a): A nie powinniśmy grać na wyjeździe jako Mistrz kraju?

Jak jest ten sam poziom - to jest losowany gospodarz. Chyba Wink

Wolę grać u siebie z Górnikiem, niż na wyjeździe z Avią Wink

Może to i dobrze. Dzięki, jestem mądrzejszy

Odpowiedz
pomarzmy:

Lech Poznań – Górnik Zabrze              2:0
xxxxxxxxxxxxxxxxxxx                                                                                                       Zawisza - Lech 1:3
Zawisza Bydgoszcz – Chojniczanka Chojnice
xxxxxxxxxxxxxxxxx                                                                                                                                                    Lech - Widzew 3:1
Avia Świdnik – Raków Częstochowa
xxxxxxxxxxxxxxxxxxx                                                                                                        Raków - Widzew
GKS Katowice – Widzew Łódź

Odpowiedz
Łooooo Panie, chcesz mieć dwumecz bo będą się bali zorganizować na narodowym? Wink

Odpowiedz
Wszystko się zgadza oprócz tego, że Raków nie trafi na Widzew tylko Chojniczankę albo Zawiszs.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 2 gości