Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogoń Szczecin - Lech Poznań 01.03.2025 17.30
Tryb drzewa
Vana Ly => Nilo Effori

Adam Pietrowski => Karol Zaborowski

Alelega i Noble Capital Partners => Sport Strategy and Investments

"konsorcjum Alelega, na którego czele stoi Francuz kambodżańskiego pochodzenia i członek tamtejszej rodziny królewskiej......Alelega ma udziały w różnych klubach na świecie, między innymi w Manchesterze City. Działa pod parasolem City Football Group => "Pieniądze pochodzą od inwestorów, których w tym momencie nie mogę ujawnić. Nie wykluczam, że tak się stanie w przyszłości, ale teraz nie mogę ich konkretnie nazwać"

"widziałem potwierdzenie przelewu na 12 mln, po świętach pieniądze będą na koncie => "transakcja doszła do skutku, ale nie zostało sfinansowana"

"Błaszczykowski zbiera ekipę => Grosicki zawiesza karierę i robi zbiórkę wielkanocną"

Odpowiedz
Dodałbym jeszcze, że panowie Vanna Ly i Mats Hartling "śmieją się z tego".

Odpowiedz
"Zero tituli! Zero tituli".

Mariusz Skrzypczak swój chłop. :-)

Odpowiedz
No to jest dopiero jazda. Ten cały Mroczek to chyba na FB sprawdzał nowego właściciela któremu opchnął ten klub. Jakaś kpina. Dla nas dobrze. Bo po pierwsze odpada kandydat do walki o mistrza. A po drugie może po sezonie będzie wyprzedaż.

A z innej beczki w kulisach C+ jest pokazane jak nasz asystent tłumaczy Sousie jak ma grać.

Odpowiedz
Co dla nas dobrze? W taki sposób (poza sportowy) to nie ma co się cieszyć, zresztą oni nie są żadnym realnym zagrożeniem . Poza tym jak nie będą zmotywowani to przegrają ze wszystkimi dając realnym przeciwnikom komplet puntów

Odpowiedz
No dla Nas już chyba nie bo mecz z nimi mamy za sobą. Niech grają o coś Smile Byle nie PP.

Odpowiedz
A ja wolę by oni wznieśli puchar. Byle nie stolyca. Żadnych pucharów dla toaletowych w przyszłym sezonie. Niech im się budżet zwinie.

Odpowiedz
Podziwiam ten optymizm przy zmianach właścicielskich w innych klubach. Naprawdę. Szacun
Ja zawsze się obawiam, że zamiast kolejnego Vana Ly czy innego magika z pseudo firmy Niemieckiej trafi się ktoś z głową i kasą i zaczną się problemy.

Odpowiedz
Bardziej patrzył bym na Lublin. Tam ponoć gruba kasa ma popłynąć i za 3 lata puchary.
Taka powtórka z lubelskiego żużla gdzie z dna zrobiła się drużyna topowa.

Z drugiej strony to już nie tylko Legia i trochę Lech lecz coraz więcej mocnych stabilnych ekip powstaje i może zacznie ta liga się faktycznie podnosić.

Odpowiedz
Więc warto punktować, robić mistrza i puchary, żeby nie było tak łatwo nas dogonić.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 2 gości