Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech Poznań - 1. FSV Mainz 05, 11.12.2025 21.00 LKE
Tryb drzewa
(12-12-2025, 13:40)raszko napisał(a):
A jeszcze inna sprawa to taka, że przy 25 latach, jakby zagrał tak dobrą wiosnę jak jesień to on i tak nie zagra u nas następnego sezonu...

Jeżeli jest ustalona suma odstępnego i arunki kontraktu - to niby czemu nie?

Odpowiedz
Obstawiam, że zagra ale potem będzie sprzedaż za 10 albo więcej.

Odpowiedz
Palma już nigdy nigdzie nie będzie sprzedany za +10 mln.

Odpowiedz
Skoro sprzedali Muciego za tyle to czemu my nie możemy?

Odpowiedz
Muci był sprzedawany w wieku 20 lat. I to był jego pierwszy transfer do poważniejszej piki

Odpowiedz
Palma jest od niego o wiele lepszy. I na boisku pokazuje różnice pomimo paru ostatnich meczy. Za ile byś go sprzedał za rok dwa bo pewnie jest, że pójdzie dalej.

Odpowiedz
Po raz kolejny zakładasz, że cena, po której się sprzedaje zawodnika to jest cena, jaką daje klub sprzedający na metce. Podobne rozkminy jak przy 10-15 bańkach za Sousę. Wrócimy do tematu za rok, dwa.

Odpowiedz
Ja nie rozumiem czemu nie możemy przy dobrej grze cennik grajka.

Odpowiedz
(12-12-2025, 17:44)uncoolben napisał(a):
(12-12-2025, 13:40)raszko napisał(a):
A jeszcze inna sprawa to taka, że przy 25 latach, jakby zagrał tak dobrą wiosnę jak jesień to on i tak nie zagra u nas następnego sezonu...

Jeżeli jest ustalona suma odstępnego i arunki kontraktu - to niby czemu nie?

Rutek da 4 sprzeda za 5, zawodnik sam będzie przebierał nogami jak dostanie ciekawą ofertę..
Tymczasem Bayern ledwo co wyciągnął na 2:2 (piszę tylko z perspektywy flashscore).

Odpowiedz
Mieli karnego na 2:2. Też nie widziałem ale przewaga miazdzaca. Takiego xG to dawno nie widziałem. Znaczy Mainz zagrało pragmatycznie Wink

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 2 gości