Liczba postów: 285
Liczba wątków: 13
Reputacja:
5
Wygrana z Pogonią bardzo cieszy ale trzeba już myśleć o sobotnim starciu. Przeciwnik jeden z łatwiejszych w naszej eklapie. Nie ma żadnych wymówek i tłumaczeń, trzeba ich zgolić do zera. Co do składu to zastanawiam się czy trener postawi na Murawskiego i Souse (obaj zagrożeni przez żółte a kolejny mecz do wyjazd do Białegostoku). Poza tym to chyba bez absencji, poza Dagerstalem. Nie wiem jak wygląda sytuacja z Walemarkiem.
Liczba postów: 23
Liczba wątków: 0
Reputacja:
2
Dla mnie to będzie prawdziwy test mentalności a nie Pogonie i Jagiellonie
Liczba postów: 46
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Jakoś właśnie bardziej się boje tego meczu niż wyjazdu na Podlasie, jak się Stal zamuruje to będą męczarnie jeśli szybko nie zdobędziemy bramki otwierającej wynik. Co do kartek to obu bym zostawił na ławce i wpuścił ewentualnie przy negatywnym wyniku spotkania. Gosli za Murasia i Ali lub Hotić jako 10. Na lewej obronie wyczuwam powrót Gurgula.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!
Liczba postów: 462
Liczba wątków: 3
Reputacja:
3
Tylko zwycięstwo. Bo inni też wygrywają.
Liczba postów: 5
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Tak myślę dlaczego tak mało Wiary na mecz nie dość że Walczymy o Mistrzostwo to jeszcze tak mało wiary.
Liczba postów: 46
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Dzień i godzina meczu się zgadza, wyniki w sumie też, forma idzie do góry, wysokie zwycięstwo z paprykarzami, a na trybunach pustki można rzec. Dziwne zjawisko.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!
Liczba postów: 56
Liczba wątków: 2
Reputacja:
2
Kwestia rywala. Gdybyśmy grali z rakowem czy pogonią to byłoby 30k bez problemu.
Liczba postów: 285
Liczba wątków: 13
Reputacja:
5
Po pierwsze i zarazem kluczowe to lipny przeciwnik. Nie oszukujmy się, nigdy nie było tłumów na meczach w środku sezonu z miernymi przeciwnikami. I to jest generalnie zasada, która tyczy się wszystkich klubów w eklapie a nie tylko Lecha. A po drugie jest dzień kobiet i być może wiele osób ma w inny sposób zaplanowany wieczór.