Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
(19-12-2025, 20:30)Skorpion napisał(a): To jak chwila ma cenę wykupu czy nie ma? Bo sami się gubicie. Jak ma i jest ona sztywna to wykładasz kasę i piłkarz twój jak nie ma to Celtic pierdolnie 8 i nasi podziękują...

Jest klauzula wykupu. Czyli max kwota za którą bez dyskusji możemy go wziąć po sezonie. Tutaj dyskusja jest inna: czy warto ją negocjować za skrócenie wypożyczenia. 
Zgadzam się z Ickiem że praktycznie nic nie tracimy weryfikując go na wiosnę. 
Co do e) jest himeryczny, trzeba by się wsłuchać co o nim mówią w poprzednich klubach. Mi jest bliżej do teorii że przyjechał do nas bez okresu przygotowawczego, grał na świeżości po 90 min i zabrakło paliwa. Ale oczywiście nie mamy danych

Odpowiedz
(19-12-2025, 20:39)Mosina napisał(a):
(19-12-2025, 20:30)Skorpion napisał(a): To jak chwila ma cenę wykupu czy nie ma? Bo sami się gubicie. Jak ma i jest ona sztywna to wykładasz kasę i piłkarz twój jak nie ma to Celtic pierdolnie 8 i nasi podziękują...

Jest klauzula wykupu. Czyli max kwota za którą bez dyskusji możemy go wziąć po sezonie. Tutaj dyskusja jest inna: czy warto ją negocjować za skrócenie wypożyczenia. 
Zgadzam się z Ickiem że praktycznie nic nie tracimy weryfikując go na wiosnę. 
Co do e) jest himeryczny, trzeba by się wsłuchać co o nim mówią w poprzednich klubach. Mi jest bliżej do teorii że przyjechał do nas bez okresu przygotowawczego, grał na świeżości po 90 min i zabrakło paliwa. Ale oczywiście nie mamy danych
Albo juz mu sie w Polsce nie podoba i bedzie grał jak pizda żebyśmy czasem go jednak nie wykupili

Odpowiedz
(19-12-2025, 20:32)Róża napisał(a): @uncoolben tak ale to o nim Rząsa mówił jako okazji. Ouma zostaje, Thórdarson z Murawskim wracają, mamy Akademię. Ale jak będzie okazja (za darmo albo za pół ceny) to bierzemy.

Dziesiątka i lewonożny stoper też by się przydali. Co do defensywnego, to może Dziczek już dogadany?

Odpowiedz
(19-12-2025, 20:32)Róża napisał(a): @uncoolben tak ale to o nim Rząsa mówił jako okazji. Ouma zostaje, Thórdarson z Murawskim wracają, mamy Akademię. Ale jak będzie okazja (za darmo albo za pół ceny) to bierzemy.

Wiem co Rząsa mówił, ale
- Murawski, kluczowy w tej układance - nie wiadomo kiedy wróci i  jakiej formie
- Ouma niestety to zapalnik i na nim sie nie da budować, niestety
- Gisli to nie jest defensywny pomocnik, zresztą nie wiadomo kiedy wróci (i czy nie powinien od razu na wypozyczenie gdzies isc, tu minut nie dostanie)

Defensywny potrzebny na juz.

Odpowiedz
Apropo defensywnego, Rząsa z dzisiaj opublikowanego wywiadu w Głosie:
"Cały czas rozglądamy się za zawodnikami. Jedna z opcji jest pozycja numer „6”, ale to nie jest tak, ze szukamy piłkarza już na zimę. Bo jeśli będzie możliwość sprowadzenia takiego gracza latem, to to zrobimy".

Odpowiedz
Powinno być odwrotnie jak już:
jeśli będzie możliwość sprowadzenia takiego piłkarza zimą, to to zrobimy.

Odpowiedz
A co jeśli lepszy jest dostępny od lata? Jeśli będą zdrowi Gisli, Ouma, Jagiełło, Kozi...a w perspektywie wiosny też Muraś to pozycja "6" jest dobrze obsadzona.

Odpowiedz
jeśli będą zdrowi Gisli i Ouma - to nic to nie zmieni bo są słabi

Odpowiedz
Przecież nie powiedzą, że muszą kogoś kupić za wszelką cenę bo jak podpiszą Dziczka i pójdą go wykupić to te gliwickie flejtuchy zawołają 8 mln euro.

Odpowiedz
Swoją drogą, ja mam teorię, że podpisaniem Aliego może być zainteresowany Widzew. Pewnie są w stanie dać mu więcej od nas, może nawet kontrakt na poziomie tych oferowanych w Iranie dla niego. A pewnie będą robić podjazdy do niego, żeby nas wkurwic i podbić jego wymagania.

Zresztą też pisze się w kuluarach o Palmie u nich. Jak Rutkowscy nie wyłożą kasy, to Dobrzycki nie będzie się zastanawiał.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Dyktator, 10 gości