Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
Myślę że Dobrzycki, przypadkiem, podniesie poziom ligi. Jeśli dotychczasowi gracze będą chcieli dotrzymac kroku będą musieli znaleźć pomysł na podniesienie budżetow. Za kilka sezonów moga być góra 2-3 ekipy które dotrzymają tempa. Oby wsrod nich był Rutkowski. Nie ma nic tak motywującego jak konkurencja

Odpowiedz
Czy podniesie być może ale czy bez sukcesów ten balon nie pęknie? Żeby się nie okazało, że mogą zostać bankrutami

Odpowiedz
No to zależy co jest definicją sukcesu dla Dobrzyckiego. Jeśli to poważny gracz a na takiego wygląda, sukces w postaci szybkiego wyniku sportowego, może nie być aż tak istotny. Jeśli to projekt długoterminowy to sukces przyjdzie

Odpowiedz
No tylko, że Celtic zawoła więcej za niego niż dla Nas. Jak dla mnie rośnie nam groźny konkurent i bez jakiegoś wsparcia klubu za rok czy dwa Widzew może nam odjechać.

Odpowiedz
(22-12-2025, 22:36)Mosina napisał(a): No to zależy co jest definicją sukcesu dla Dobrzyckiego. Jeśli to poważny gracz a na takiego wygląda, sukces w postaci szybkiego wyniku sportowego, może nie być aż tak istotny. Jeśli to projekt długoterminowy to sukces przyjdzie

Wielu było poważnych i niejeden musiał sprzedać klub albo utopił go w długach

Choć sam twierdzę, że żeby zarobić kasę to najpierw trzeba zainwestować. Według mnie ten rok Widzewowi nic nie przyniesie jednak następny sezon już tak, jeśli nie będę musieli ponownie się zgrywać.

Odpowiedz
Ja liczę na to, że jak przez sezon dwa gówno nie osiągną nic to właściciel pójdzie w pizdu.

Odpowiedz
A ja liczę że wymusi konkurencję. Taka liga jak teraz nie może się utrzymywać latami. W końcu ktoś spróbuje przełamać tę sytuację. Może to się teraz dzieje. Tak powinniśmy na to patrzeć a nie że mu się nie uda. W końcu musi dojść sytuacji że będą 2-3 silne zespoły a nie że obecnie różnica pkt całej tabeli to 11 pkt. Wygrają najsilniejsi i wtedy też będzie jakaś szansa na LM

Odpowiedz
A czy jedyne czego nie wymusi Dobrzycki to nie będzie głównie podniesienie wynagrodzeń i tak przepłacanych już piłkarzy?

Odpowiedz
Jest takie ryzyko. Ale liczę że po prostu zaczną przychodzić do nas lepsi piłkarze

Odpowiedz
Żeby Widzew odjechał, najpierw musi dojechać.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 3 gości