Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: LKE
Tryb drzewa
Ja to się martwię, że za chwilę zwolnią Feio. On robi tam tak dobrą robotę, że szkoda by było. Jagiellonia u siebie raczej takiego wpierdolu nie dostanie.

Odpowiedz
Jaga sie raczej tak nie zbłaźni jak przyjaciółka

najgorsza wiadomość jest taka że ich bramkarzowi coś się stało i możliwe że przestaną sobie sami strzelać bramki, także w naszej lidze (wrócił po przerwie - tak można?)

mam inne przemyślenie - rozumiem że murawa w Molde to sztuczna nawierzchnia, czy ktos kiedyś u nas rozważał taką opcję. tam padało kilka dni, jest woda - ale ogólnie piłka równiutko się toczy, zero dziur i kartofliska. Może to by był pomysł na nasze problemy z trawą?

PS - widok "ekspertów" w studio załamanych wynikiem i grą - bezcenny Smile

Odpowiedz
Nie dało się tam wcisnąć na gwizdek jakiegoś Sylwestrzaka albo Lasyka, a do VARszawskiego busa Marciniaka? Któraś kasta dla Molde mur beton spalony, inna faul w polu karnym na legioniście, a jeszcze inna coś tam.
Przecież tam byłoby cały czas po zero.

Odpowiedz
no nie dało, ale galaktyczni sobie sami poradzili i już tylko 3:2

nie było za dużo powtórek, ale mam wrażenie że bramka nr 3 i 5 - to był spalony...

Odpowiedz
Molde ale frajerzy z praktycznie pewnego awansu zafundowali sobie całkiem możliwy zjazd do bazy po rewanżu.

Odpowiedz
(06-03-2025, 21:51)rojber napisał(a): Molde ale frajerzy z praktycznie pewnego awansu zafundowali sobie całkiem możliwy zjazd do bazy po rewanżu.

pamiętajmy że jednak oni dopiero za 10 dni zaczynają sezon. więc nie wytrzymali fizycznie. dopóki mieli siły - to legioniści nie istnieli

Odpowiedz
15 lutego 2024 roku był mecz Molde - Legia. Molde strzeliło w 12, 19 i 24 minucie. Legia w 63 i 71 minucie.
6 marca 2025 roku był mecz Mode - Legia. Molde strzeliło w 11, 17 i 43 minucie. Legia w 64 i 67 minucie.

W rewanżu w 2024 roku było 0-3.

Odpowiedz
Jaga wygrywa 3:0. Zazdroszczę im tych emocji na stadionie. 3 bramki w 9 minut. Obyśmy w przyszłym sezonie też mogli sie cieszyć takimi meczami w europejskich pucharach Big Grin

Odpowiedz
(teoretycznie) brakuje Polsce jeszcze jednego zwycięstwa żeby być na 15 miejscu w rankingu (pod warunkiem ze Szwajcarzy i Duńczycy nic już nie ugrają). to oznacza 2 zespoły w el LM ale dopiero od sezonu 26/27.

Odpowiedz
Nie wiem z czego ta radość. Jeśli awansują to nie będziemy jedynymi w LKE którzy dotarli do ćwierćfinału. Zarobią siano. Jedyny plus, że mogą być zmęczeni na mecz z nami.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 2 gości