Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech Poznań - Stal Mielec 8.03.2025 20.15
Tryb drzewa
Sędziuje Sylwestrzak...

Odpowiedz
Na pewno większość ludzi będzie obchodziło to święto inaczej niż na stadionie. Plus Stal to nie jest jakiś super przeciwnik.

Odpowiedz
(06-03-2025, 00:35)m94g napisał(a): Dzień i godzina meczu się zgadza, wyniki w sumie też, forma idzie do góry, wysokie zwycięstwo z paprykarzami, a na trybunach pustki można rzec. Dziwne zjawisko.

nie wiem czemu się dziwicie - "normalna" frekwencja czyli z przeciwnikiem mało atrakcyjnym to 15-20 tyś.

jakieś lepsze ekipy to 25-30, Legia komplet, mecz decydujący o tytule - komplet, i Europa - ogólnie dobre frekwencje

tak było jest i długo będzie

poza tym zwykły kibic który był ostatnio na meczach to szmata od Rakowa w Walentynki (więc może dzien kobiet to za dużo), i wygrana w słabym stylu z Zagłębiem.

Odpowiedz
Filip D kolejna kontuzja.. czeka go operacja. Ktoś wie ile ten człowiek ma jeszcze kontraktu z Lechem? To skandaliczne jest, że taki ktoś został u Nas a Blazic nie.

Odpowiedz
piszesz to już któryś raz - nie zwalnia się pracownika który jest na L4...Wink

Odpowiedz
Szklaną girę wymieńcie mu na stałą spiżową.

Odpowiedz
A ile on będzie jeszcze u Nas siedział? Przecież on za darmo nie siedzi na tym L4

Odpowiedz
pewnie w kontraktach jest to osobno regulowane.
zarówno ile klub płaci jak zawodnik nie gra (nie jest do dyspozycji) a z kolei rutyną jest zapewne ponoszenie kosztów leczenia. nawet słyszałem o tym, że sąd uznał roszczenia zawodnika pomimo wpisania maks. kwoty.
Znalazłem też coś takiego: "Natomiast, gdy zostanie przekroczony okres łącznie 180 dni w roku kalendarzowym lub sezonie rozgrywkowym, klub może – do czasu uzyskania pełnej sprawności – obniżyć wynagrodzenie do kwoty 50 % wynagrodzenia wynikającego z kontraktu albo też skorzystać z prawa do jednostronnego rozwiązania kontraktu."
I nie wiem czy nie jest tak, że powyżej jakiegoś (30 dni?) czasu ZUS płaci, a klub dopłaca różnicę kontraktową.

Tak więc - myślę że po prostu szkoda że nie może wrócić do zdrowia - bo fajny z niego grajek był.

Odpowiedz
Szkoda tylko, że blokuje miejsce w klubie. Jego pensja mogła by być przeznaczona na innego stopera grającego.

Odpowiedz
No cóż, zostały 4 miesiące i przestanie blokować miejsce w klubie. Jak mnie pamięć nie myli to ma kontrakt do 30.06.2025 także tego. Co nie zmienia faktu, że tak po ludzku żal gościa. Papiery na granie miał ale zdrowie nie dopisało. Swoją drogą jakby to drugie miał żelazne to pewnie nigdy by do nas nie trafił. Tak czy siak facet chyba przebił wszystkich ananasów z Reha.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości