Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Przygotowania do sezonu
Tryb drzewa
Lech w sumie grał jak .... Lech. Wink Prowadził grę, a Słowacy czekali na kontry, tak też strzelili swoją jedyną bramkę. Gra się kleiła momentami nienajgorzej, ale też bez jakiegoś szału. Szczególnie w pierwszej połowie czasami zbyt dużo klepali. Oceny poszczególnych zawodników:
Mrozek- nie miał dużo pracy, co miał obronić to obronił. Jak to on długo czekał na rozegranie. Strasznie mnie to irytuje.
Pereira- na swoim poziomie, raz z pierwszej ładnie dograł ale Pablo wyprzedzony został przez bramkarza.
Monka - dobry mecz lider obrony.
Prajsnar - ok, nie widziałem nic istotnego
Moutinho- niby aktywny, chwalili go na transmisji, ale kurcze widać chyba że brakuje jakości trochę
Kozubal - na swoim poziomie aktywny podskakiwał, pewnie rozgrywał
Delikat - pozytywne zaskoczenie, raz uratował dobrym wślizgiem w naszym polu karnym, parę razy probowal napędzić akcje.
Teofeek- dużo dryblował często skutecznie ale brakowało konkretów, raz fajnie dośrodkował do Ishaka ale ten jakiś nisko skoczył i nie uderzył nawet
Pablo- typowy Pablo, bardzo widoczny, kilka razy się urwał ale często tracił, brakowało też często właściwych decyzji
Leo-aktywny ale też bez szału
Ishak - z dwa razy mógł strzelić ale chciał podawać, nie doskoczył raz do dobrego dośrodkowania
Plamen - na początku lepsze wrażenie niż Mrozek, ryzykownie ale skutecznie rozegrywal, szybko rozpoczął prawie celnie do Alego, czy też pewnie wychodził do dośrodkowań, ale raz w mojej ocenie zrobił błąd i dał się przelobować
Gumny - co prawda zepsuta setka, ale powinien mieć też asystę bo wyłożył na setkę Agnero, bardzo bardzo aktywny, w obronie rowniez bardzo dobrze. Biegal jak dziki od pola karnego do pola karnego Moim zdaniem rzuca rękawice Pereire
Skrzypczak - on z kolei powinien mieć asystę do Gumnego, ogólnie ok, ale przy bramce dla Msk nie upilnował
Milic-ok ale też zamieszany w gola jak dobrze widziałem.
Gurgul - asysta, pewny w obronie, moim zdaniem może być pewny pierwszej jedenastki
Jagiello - na swoim poziomie, próbował kilka razy strzelać ale te jego strzały takie anemiczne
Dudek - nie widziałem za dużo jego akcji ciężko powiedzieć
Ali - bramka, raz też niewiele zabrakło po jego strzale, ogólnie aktywny widać jakość. Raz trochę do tyłu rozegrał kontrę
Palma - bramka, na początku mało aktywny ale ostatecznie mógł też podwyższyć na 3-1
Gmur- dla mnie najlepszy z młodych, raz super wszedl w pole karne, drugi raz fajnie rozegrał do Agnero ale ten zgubił piłkę jak to Agnero, widać potencjał
Agnero - typical Agnero na ten moment, zabrał asystę Gumnemu gdzie nie skończył sam na sam. Mógł też lepiej zakończyć akcje Gmura ale odskoczyła mu piłka, chociaż nawet po odskoczeniu piłki ciekawie uderzyl, aktywny starał się pressowac.

Odpowiedz
Ech.. kompletnie nie mogę się przekonać do Agnero, masakrycznie drewniany no i znowu sił starczyło na 15 minut, później oddychał rękawami, napisał bym że na tym etapie przygotowań spoko, ale on tak wyglądał w większości spotkań jakie dotychczas w Lechu zgrał
Nowy bramkarz raczej słabe wejście do zespołu, choć ciężko ocenić, bo szans na wykazanie się prawie wcale, jedno niepewne piąstkowanie po którym powinniśmy stracić gola, jedno bardzo dobre wyjście i wyłapanie dośrodkowania, no i zamieszany przy utracie bramki, ale tak jak wcześniej wspomniałem ciężko powiedzieć coś więcej na jego temat.
Plusik dla Gumnego, pomimo popisania się niebywałą sztuką przeniesienia piłki nad pustą bramką z 2 metrów, wyglądał dobrze fizycznie i był bardzo aktywny, oby to przełożyło się na mecze o stawkę bo Pereira potrzebuje konkurencji
Największy plusik i zaskoczenie to młody Delikat, chłop naprawdę zrobił wrażenie i tu apel do trenera, zamiast katować bezsensu po x razy Fiabemy czy inne Oumy, dajmy czasem zagrać tym młodym chłopakom, a nuż któryś wypali

Odpowiedz
Czyli generalnie jest w miarę dobrze ale może być lepiej?

Odpowiedz
Ouma zaliczył 45 minut w sparingu z rezerwami Śląska.

Odpowiedz
[quote pid="12127" dateline="1768648521"]
Swoją drogą dzisiaj (w połowie przygotowań, sic!) ponoć ma dołączyć Sindre. Ciekawe czy to się zrealizuje, czy po wirusowce, złapał jelitowke i ma się kurować dalej w domu... Smile
[/quote]

Sindre raczej nie dołączy. Wirus zmobilizował siły.

Odpowiedz
(18-01-2026, 14:25)Róża napisał(a): [quote pid="12127" dateline="1768648521"]
Swoją drogą dzisiaj (w połowie przygotowań, sic!) ponoć ma dołączyć Sindre. Ciekawe czy to się zrealizuje, czy po wirusowce, złapał jelitowke i ma się kurować dalej w domu... Smile

Sindre raczej nie dołączy. Wirus zmobilizował siły.
[/quote]

Ech, co za zbieg okoliczności.... Smile

Odpowiedz
Czyli jeszcze trochę poczekamy by się zaMoldował w Abu Zabi. Cóż, choroba nie wybiera.

Odpowiedz
17-letni pomocnik Hubert Kędziora i 18-letni obrońca Patryk Kowalski dołączyli do zgrupowania Lecha Poznań w Zjednoczonych Emiratach Arabskich.

TM podaje, że obydwaj to obrońcy.

Odpowiedz
Kędziora w ostatnich miesiącach gra głownie jako defensywny pomocnik w ekipie Sobótki.  Kowalski natomiast na odwrót. Zaczynał w młodszych rocznikach jako pomocnik, obecnie gra na środku obrony.

Odpowiedz
Sindre podobno z rodziną jest w Poznaniu, mocny wirusy i zastanawiają się czy jest sens żeby dołączył do zgrupowania w ZEA

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości