Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
Carstenssen też był ogórem

Odpowiedz
(23-01-2026, 12:44)Antonio napisał(a): Ogórem jest też Luis Palma np. którego Celtic wypchnął. Ogórem jest też Antonio Milić, Patrick Walemark, Ali Gholizadeh, Filip Jagiełło itd. Lech generalnie składa się z wychowanków i "ogórów".

Ktoś pisał tak na forum?

Odpowiedz
No masz powyżej definicję ogóra.

Odpowiedz
"Tomasz Rzasa, director deportivo del Lech Poznán, solicitó información sobre la actualidad contractual de Kervin Arriaga al Levante. El Ferroviario quiere redondear su zona medular y al parecer ven en el ‘misilito’ una buena opción"

Tak napisał honduraski dziennikarz Jafeth Moreno na platformie X.

https://x.com/JafethMoreno2/status/2014431069940936840

Odpowiedz
@Antonio
Ja pytałem czy ktoś pisał, że wymienieni przez Ciebie piłkarze to ogóry, czy jest to tylko Twoja hiperbola częstych narzekań kibiców na częste niedociągnięcia organizacyjne w pionie sportowym przez gabinety. Bo szczerze nie widziałem postów, w których Palma, Milić, Wålemark czy Gholizadeh nazywani byli ogórami. No, może Jagiełło na początku nie przekonywał, ale raczej nikt go do takiej kategorii nie zaszufladkował. Teraz się trochę rozkręcił.

Odpowiedz
Za oficjalną: Fiabema wypożyczony do ADO Den Haag
Napastnik Lecha Poznań Bryan Fiabema został wypożyczony do holenderskiego ADO Den Haag. W piątek została podpisana umowa, która obowiązuje do końca sezonu 2025/2026. Zawodnik Kolejorza ma pomóc swojemu nowemu zespołowi w awansie do Eredivisie.
(...) Holenderski zespół zajmuje obecnie pierwsze miejsce w tabeli Eerste Divisie i jest na dobrej drodze, aby po pięciu latach wrócić do Eredivisie. Zielono-Żółci mają dwa punkty przewagi nad drugim Cambuur oraz aż piętnaście nad trzecim De Graafschap.

Odpowiedz
I zatrzęsła się ziemia od Radojewa do Dopiewa. No to mamy newsa numer jeden tego smutnego, szarego jak dupa górnika po szychcie okienka transferowego.

Odpowiedz
A kto pisał tak o pozostałych. Nie zastanawia was fakt, że chłopa ma po ilu pół roku zmienić klub za 0.5 mln (o ile to prawdziwe info)

Odpowiedz
A kto mówi o 0,5 mln? Za 0,5 mln to od przeszedł z Partizana rok po tym jak go kupił za 0,5 mln.

Odpowiedz
(23-01-2026, 14:23)strzelisty jupiter napisał(a): @Antonio
Ja pytałem czy ktoś pisał, że wymienieni przez Ciebie piłkarze to ogóry, czy jest to tylko Twoja hiperbola częstych narzekań kibiców na częste niedociągnięcia organizacyjne w pionie sportowym przez gabinety. Bo szczerze nie widziałem postów, w których Palma, Milić, Wålemark czy Gholizadeh nazywani byli ogórami. No, może Jagiełło na początku nie przekonywał, ale raczej nikt go do takiej kategorii nie zaszufladkował. Teraz się trochę rozkręcił.

Parabola postu 401. Skoro Palme chce wypchnąć Celtic - znaczy wg tej definicji że jest ogórem

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 3 gości