Liczba postów: 2,002
Liczba wątków: 5
Reputacja:
15
No właśnie jak tam nasza młodzież ten młody stoper daje radę?
Liczba postów: 1,519
Liczba wątków: 14
Reputacja:
57
No tak. Mrozek by stał na linii więc błędu by nie było.
On gra inaczej. Ale trzeba patrzeć na całość. Ile skasuje akcji grając jako ostatni obrońca. Jak rozgrywa piłkę. Itd. Może takie błędy są wliczone w ten styl. A może to jest do poprawy
Liczba postów: 556
Liczba wątków: 0
Reputacja:
20
Ale dzisiaj słabo to wygląda z Noah. Oby to były złe miłego początki. Ciężko kogokolwiek wyróżnić.
Liczba postów: 678
Liczba wątków: 2
Reputacja:
13
Włączyłem sobie ostatni sparing gdzieś w 75 minucie spotkania i po usłyszeniu w 80 minucie, że gramy cały czas tą samą jedenastką od początku meczu a Noah w przerwie wymienił cały skład... Stwierdzam, że optymistycznie to wygląda. W sumie cały czas przeważamy
Liczba postów: 43
Reputacja:
1
No cóż, jeśli to miał być generalny sprawdzian przed rozpoczęciem rundy to... słabo. Strasznie ciężki mecz do oglądania, słaby poziom, momentami bezładna kopanina i mam tu na myśli obydwie drużyny. Co przykre to w ofensywie u nas właściwie nic nie gra i się nie zgadza i tu szczególny kamyczek do ogródka Rodrígueza, bo o ile szuka piłki, chce być ciągle pod grą, to kompletnie nic z tego nie wynika, albo za długo drybluje, albo poda do nikogo i wszystko kończy się stratą. To samo zresztą w jego wykonaniu było w pierwszym sparingu, chłop robi wiatr w środku pola z którego kompletnie nic nie wynika, mam wrażenie, że zespołowi łatwiej grać bez niego, gdyż wtedy ciężar na siebie bardziej biorą skrzydłowi. Z plusów miałem wypisać brak straconej bramki, ale i to się nie udało, a szkoda, bo w ogólnym rozrachunku mecz na remis. No nic, tydzień na poprawę wszystkich mankamentów i wyciągnięcie wniosków, a teraz czas na kąpiel oczu po tym widowisku
Liczba postów: 382
Reputacja:
8
Nigdy nie śmiej się z Legii dopóki Lech nie zagra swojego meczu, to działa nawet na arenie międzynarodowej.
Poważnie to wyniki sparingów przesłałem brać na poważnie odkąd sowieci wygrali gładka z Italią 3:0 przed Euro 2012. Pamiętam te zachwyty ze druzyna Dicka Advocaata to będzie czarny koń imprezy a Włosi nie mają Drużyny.bo wcześniej to nawet pierwszy raz przegrali z USA. Jak jedni i drudzy skończyli na Euro pamiętamy.
Sparingi to tylko i wyłącznie material dla Sztabów.