Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Przygotowania do sezonu
Tryb drzewa
(24-01-2026, 12:03)Kefas9494 napisał(a): Płamen drugi sparing i drugi raz bramka pada po jego błędzie. :/

Opisz ten błąd? 
Bo wyszedl do tej wrzutki a nasi obrońcy po jego wybiciu się przygladali?
To nie są błędy ala Rutko
W pierwszym sparingu też obrońcy nie zablokowali akcji  

Bardziej mnie martwią dwie prawie setki przeciwników w pierwszej połowie z prawej strony. Za łatwo. 

Ale ogólnie ciekawy przegląd młodzieży i powrót Patricka na razie na 20 min

Odpowiedz
No właśnie jak tam nasza młodzież ten młody stoper daje radę?

Odpowiedz
(24-01-2026, 12:52)Mosina napisał(a):
(24-01-2026, 12:03)Kefas9494 napisał(a): Płamen drugi sparing i drugi raz bramka pada po jego błędzie. :/

(...)
W pierwszym sparingu też obrońcy nie zablokowali akcji  
(...)

Przy bramce dla Żyliny zachował się jak junior. Zdecydowanie nie była to sytuacja, by tak daleko wychodzić. W rezultacie dał się przelobować.
Mam duże obawy co do tego transferu.

Odpowiedz
No tak. Mrozek by stał na linii więc błędu by nie było.
On gra inaczej. Ale trzeba patrzeć na całość. Ile skasuje akcji grając jako ostatni obrońca. Jak rozgrywa piłkę. Itd. Może takie błędy są wliczone w ten styl. A może to jest do poprawy

Odpowiedz
Ale dzisiaj słabo to wygląda z Noah. Oby to były złe miłego początki. Ciężko kogokolwiek wyróżnić.

Odpowiedz
Włączyłem sobie ostatni sparing gdzieś w 75 minucie spotkania i po usłyszeniu w 80 minucie, że gramy cały czas tą samą jedenastką od początku meczu a Noah w przerwie wymienił cały skład... Stwierdzam, że optymistycznie to wygląda. W sumie cały czas przeważamy

Odpowiedz
No cóż, jeśli to miał być generalny sprawdzian przed rozpoczęciem rundy to... słabo. Strasznie ciężki mecz do oglądania, słaby poziom, momentami bezładna kopanina i mam tu na myśli obydwie drużyny. Co przykre to w ofensywie u nas właściwie nic nie gra i się nie zgadza i tu szczególny kamyczek do ogródka Rodrígueza, bo o ile szuka piłki, chce być ciągle pod grą, to kompletnie nic z tego nie wynika, albo za długo drybluje, albo poda do nikogo i wszystko kończy się stratą. To samo zresztą w jego wykonaniu było w pierwszym sparingu, chłop robi wiatr w środku pola z którego kompletnie nic nie wynika, mam wrażenie, że zespołowi łatwiej grać bez niego, gdyż wtedy ciężar na siebie bardziej biorą skrzydłowi. Z plusów miałem wypisać brak straconej bramki, ale i to się nie udało, a szkoda, bo w ogólnym rozrachunku mecz na remis. No nic, tydzień na poprawę wszystkich mankamentów i wyciągnięcie wniosków, a teraz czas na kąpiel oczu po tym widowisku

Odpowiedz
(24-01-2026, 17:14)Dyktator napisał(a): No cóż, jeśli to miał być generalny sprawdzian przed rozpoczęciem rundy to...  słabo. Strasznie ciężki mecz do oglądania, słaby poziom, momentami bezładna kopanina i mam tu na myśli obydwie drużyny. Co przykre to w ofensywie u nas właściwie nic nie gra i się nie zgadza i tu szczególny kamyczek do ogródka Rodrígueza, bo o ile szuka piłki, chce być ciągle pod grą, to kompletnie nic z tego nie wynika, albo za długo drybluje, albo poda do nikogo i wszystko kończy się stratą. To samo zresztą w jego wykonaniu było w pierwszym sparingu, chłop robi wiatr w środku pola z którego kompletnie nic nie wynika, mam wrażenie, że zespołowi łatwiej grać bez niego, gdyż wtedy ciężar na siebie bardziej biorą skrzydłowi. Z plusów miałem wypisać brak straconej bramki, ale i to się nie udało, a szkoda, bo w ogólnym rozrachunku mecz na remis. No nic, tydzień na poprawę wszystkich mankamentów i wyciągnięcie wniosków, a teraz czas na kąpiel oczu po tym widowisku

Zgadzam się w stu procentach. Tak to wygląda na ten moment niestety.

Odpowiedz
Zakladam że to sparing. I tydzień do ligi. Widać że trochę nasi się oszczędzali, a Noah grało agresywnie i faul. Zresztą myślałem że mamy po Rodriguezie po faulu w 35 min - zresztą skończyło to się bójką sztabów na boisku. I dobrze.
Mieli przepalić 90 min w warunkach meczowych i tyle. Zabrakło płynności, skuteczności, ale forma nie ma być 24.01.
Inne rozegrania rożnych, po kilku pilka trafiała do naszych ale nie umieli oddać celnego strzału. Milic mógł strzelić na 5 metrze ale chyba było za blisko.
Jestem na 60 min jakby co, przewazamy ale łatwo wyjść z kontratakiem. Czyli jak zawsze Wink

Odpowiedz
Nigdy nie śmiej się z Legii dopóki Lech nie zagra swojego meczu, to działa nawet na arenie międzynarodowej.
Poważnie to wyniki sparingów przesłałem brać na poważnie odkąd sowieci wygrali gładka z Italią 3:0 przed Euro 2012. Pamiętam te zachwyty ze druzyna Dicka Advocaata to będzie czarny koń imprezy a Włosi nie mają Drużyny.bo wcześniej to nawet pierwszy raz przegrali z USA. Jak jedni i drudzy skończyli na Euro pamiętamy. 
Sparingi to tylko i wyłącznie material dla Sztabów.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości