Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 1.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech Poznań - Lechia Gdańsk, 31.01.2025 20:15
Tryb drzewa
Dla mnie większym Monka. Patrząc na warunki pogodowe - nie dziwię się że Niels nie wystawił od początku Honduranina.

Odpowiedz
Masz rację co do Mońki, zastanawiam się co musi jeszcze zrobić by wywalczyć plac

Odpowiedz
Za to ławki tak mocnej dawno już nie widziałem. Trzeba zaufać trenerowi. Najważniejsze dobrze wystartować,oczekuje pewnych 3pkt

Odpowiedz
Ławka będzie pusta,  piłkarze rezerwowi mają pozostać w szatni

Odpowiedz
Spokojnie, to są jednak 3 mecze w 9 dni, musi byc jakas rotacja - poczatek rundy, kiepskie warunki. Plus nie mamy pojecia o stanie zdrowia, może jakies lekkie kontuzje są.

Odpowiedz
Ale kadrę mamy zbudowaną, skrzydłowych pełno, defensywnych pomocników co kot napłakałBig Grin

Odpowiedz
BRAWO BRAWO BRAWO. MILIC WYPIER.... BRAWO NIELS ZA BRAK JAJ. MONKA NA LAWCE NAJLEPSZY OBRONCA. PALMA NIE GRA, ZEBY NIE DAL POWODOW DO JEGO WYKUPU.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz
Na moje to powinieneś wypierdalać po protu TY!

Odpowiedz
(31-01-2026, 22:46)Zabal napisał(a): Na moje to powinieneś wypierdalać po protu TY!

Prędzej Ty. Ja mówię jak jest. To co widzę,to co grają taka jest ocena. Milić za ten sabotaż niech zapomni o nowym kontrakcie.

To jest dramat co tu się dzieje. Milić jest tragiczny cały sezon, najlepszy nasz obrońca nie podnosi się nawet z ławki, Palma nie gra bo jest za duży wykup jeśli jeszcze pokaże się z dobrej strony. Gramy Rodriguezem, który nie podnosi głowy w żadnej sytuacji tylko gra intuicyjnie na pałe. Zamiast walić w dogodnej sytuacji to probujemy wejść z piłką do bramki. Naszym najlepszym zawodnikiem jest Mrozek, który ratuje nas przed 1-6. Niels nie ma jaj, żeby grać najlepszymi tylko kombinuje chuj wie po co. Dziękuję za ten sezon ligowy, brawo po raz kolejny trener i zarząd.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz
W pełni zasłużony wpierdol. Dzięki Mrozek, że zdołałeś nas obronić przed piątką. Na jedyne małe+ to Ali i Leo. Gurgul trzeci początek rundy i wygląda jak hobby player. Na obronę to szkoda strzepic ryja. Środek pola to również tragikomedia.
Buty Sousy są o wiele za duże dla Rodrigueza.

9 spotkań domowych, 13 punktów. Wstyd kurwa, wstyd.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości