Liczba postów: 174
Liczba wątków: 0
Reputacja:
6
Nie jest źle, 6 punktów nad strefa spadkowa.
Niels za odstawienie Monki i pierdolenie że brak defensywnego to nie problem -powinien się zastanowić nad przyszłością, niestety.
Środkowi obrońcy kryminał, Jagiełło i Kozubal w środku dramat, Ishak powinien zejść po 15 min.
Potrzebne dwa transfery do środka pola i środkowy obrońca na już.
Od lata budujemy ?
Liczba postów: 245
Reputacja:
9
@m94g jesteś zwykłym frajerem i tyle.
Obrona dzisiaj dramat. Gurgul od początku nie ogarniał. Dwóch zawodników (Bobcek i Mena) rozjebało nam cały blok obronny.
Skrzypczak i Pereira też bardzo słabo. Milić pech.
Kapitan? Pizda taka że chuj strzela. Te machanie łapami wkurwia już kolejny raz a gdy ma patelnie to zjebie. Do tego błędne decyzje a Bobcekowi mógłby sznurować buty.
Złe decyzje trenera. Mońka za Skrzypczaka, Gumny za Pereire, ktokolwiek za Gurgula. Jagiello, Ishak rowniez kiepsko.
Zle bardzo zle to wyglada.
Mrozek i Bergson dobre zawody.
Liczba postów: 678
Liczba wątków: 2
Reputacja:
13
Mrozek uratował nam mecz...
Bobcek vs Agnero, kurtyna
Na plus Ali i Leo. Pytanie czy ten pierwszy nie wypadnie...
Liczba postów: 138
Reputacja:
3
No więc krótko- Gumny dno, Milic dno, Skrzypczak mega dno, nie chcę go już oglądać. Trener kolejny raz nie ogarnia, Ishak dziś na poziomie Skrzypczaka, powinien po przerwie zostać w szatni. Marnujemy potencjał z tym trenerem, z tego chleba nie bedzie.
Liczba postów: 299
Liczba wątków: 4
Reputacja:
5
(31-01-2026, 23:12)Zabal napisał(a): @m94g jesteś zwykłym frajerem i tyle.
Obrona dzisiaj dramat. Gurgul od początku nie ogarniał. Dwóch zawodników (Bobcek i Mena) rozjebało nam cały blok obronny.
Skrzypczak i Pereira też bardzo słabo. Milić pech.
Kapitan? Pizda taka że chuj strzela. Te machanie łapami wkurwia już kolejny raz a gdy ma patelnie to zjebie. Do tego błędne decyzje a Bobcekowi mógłby sznurować buty.
Złe decyzje trenera. Mońka za Skrzypczaka, Gumny za Pereire, ktokolwiek za Gurgula. Jagiello, Ishak rowniez kiepsko.
Zle bardzo zle to wyglada.
Mrozek i Bergson dobre zawody.
Frajerem Cię na osiedlu wołają. Cała obrona do wyjebania jest a Ty piszesz Milić pech, który jest naszym najgorszym obrońcą od początku września.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!
Liczba postów: 245
Reputacja:
9
A ty kurwiszonie wyzywasz piłkarzy więc kozaczku powiedz w twarz internetowy trollu a jak nie to zwyczajnie wypierdalaj
Liczba postów: 36
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Dwie bramki na konto Skrzypy, jedna na konto Miličia. Ja się pytam, gdzie jest MVP jesieni Wojciech ,,the wall" Mońka?! Mecz niestety na konto trenera...
Liczba postów: 438
Liczba wątków: 1
Reputacja:
8
Nie wyciągajmy pochopnych wniosków - poprzednią rundę zaczęliśmy od 1:4 u siebie - i patrzcie, zakonczyliśmy ją na ósmym miejscu.
A tak poważnie - obrona dramat. W zasadzie wszyscy z wyjściowego składu zagrali słabo lub tragicznie.
Na plus - Ali, Bengtsson, no i Mrozek, Kozubal też w miarę dobrze, więc nie przegraliśmy "bo mamy problem z defensywnym pomocnikiem".
...ale w golach oczekiwanych i posiadaniu piłki to ich rozwaliliśmy! Jak oni liczą te xG, przecież mogło byc 1:6...
Lechia, gdyby nie odjęto jej punktów, byłaby nad nami...
Liczba postów: 2,002
Liczba wątków: 5
Reputacja:
15
Nie oglądałem sparingów bo nie miałem na to czasu. Liczyłem, ze dziadek z kolegami ogarnie. I co? I gów...
Obrona żenada!!! ŻENADA ROKU proszenie się o wpierdol od samego początku jakimś psuedo rozgrywaniem między sobą i stratami piłki.. I ja wiem, że Milic to już emeryt co dziś zademostrował, Joel też już odcina kupony co pokazał i tym razem. Skrzypczak pewnego poziomu nie przeskoczy przepiękna asysta a Gurgul nadal na wakacjach no ale bez jaj. To dziadek kazał im grać krótko między sobą w obronie i były tego skutki. Pomoc? Jaka pomoc nikt nie grał na 6.. Jagiełło nie wiedział co robi a Kozubal jest na to za słaby. Przód stabilnie. Ishak to już emeryt dziś to także pokazał dać koszulkę i posadzić na ławce. Nie istniał a jak już miał piłkę to chamienie się zamiast podawania... Cieszy Ali cieszy Walemark Leo też coś tam chce. Pablo to taki typowy typek co to został wzięty do mocnej drużyny przez kumpli bo jest fajny ale gra słabo.
Generalnie zawalił trener to on ich tak ustawił.. no i przypominam, że gra 6 ofensywnymi piłkarzami z których każdy chce wejść do bramki z piłką tak się kończy...
Szkoda ucieka nam mistrzostwo..
Liczba postów: 299
Liczba wątków: 4
Reputacja:
5
(31-01-2026, 23:16)Zabal napisał(a): A ty kurwiszonie wyzywasz piłkarzy więc kozaczku powiedz w twarz internetowy trollu a jak nie to zwyczajnie wypierdalaj
Daj sobie spokój mała żabko. Zaproś Milicia na piwko i tak sobie imprezujcie wtedy będzie chociaż spokój w obronie. Tylko Wojciech Mońka, pamiętaj.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!