Liczba postów: 347
Liczba wątków: 15
Reputacja:
7
Fornalczyk póki co notuje genialną rundę. Z drugiej jednak strony czy jest to wyznacznik aby wydawać na niego zapewne kwoty z dupy bo czuje, że Korona takowej będzie sobie życzyć. Pamiętamy wszyscy jak to zachwycano się Szmytem, dziś w Zagłębiu gra piach. Niech zagra pełną rundę na takim poziomie to wtedy faktycznie można by się mocniej nim zainteresować.
Liczba postów: 795
Liczba wątków: 3
Reputacja:
6
Problemem takich piłkarzy jest to, że musisz walić w ciemno z nimi. Bo po dobrej rundzie to cena urośnie do 5 milionów euro i tyle z tego będzie.
Liczba postów: 347
Liczba wątków: 15
Reputacja:
7
Sam jestem ciekaw ile po sezonie zażyczy sobie Korona. Wg transfermarktu kontrakt ma ważny do 30.06.2026 a jego obecna wartość oscyluje w granicy 400k euro.
Liczba postów: 300
Liczba wątków: 4
Reputacja:
11
Jak zgłosi się Lech, to bez kozery powiedzą mylion.
Reputacja:
6
Dokładnie tak jak pisze strzelisty. Tu nigdy nie będzie normalnie. Zgłosi się jakieś cudo z Bułgarii zapłaci 500 tys i ok jest super zgłosi się Lech będzie dwa miliony.
Liczba postów: 314
Liczba wątków: 0
Reputacja:
6
@skorpion
Skoro Ci goście nie dają rady, a przychodzili po to, aby wnieść jakość i to za niemałe pieniądze, jak na nasze warunki, to jak to nazwać inaczej, jeśli nie niewypałem? Kiedy w takim razie można mówić o niewypale?
Mnie Fornalczyk osobiście w ogóle nie przekonuje. Z naszej ligi "na już" widziałbym u nas Pululu, Kolourisa, Kallmana, Svarnasa, może Kochegina. To tak na szybko, oczywiście ze świadomością szans na ich ściągnięcie.
Liczba postów: 52
Reputacja:
1
Według mnie transfery wewnątrz ekstraklasy są dobrą opcją-1.Osłabiasz rywala jeśli wyciągasz kluczową postać2.Zawodnik zna teren i poziom i nie musi się aklimatyzować jak to u nas bywa 3.Medialne to duży rozgłos na przykładzie Hamalainena było to widać 4.Można wbić fajną szpileczkę w drugi klub jak to robiła np Legia.Problem jest jednak taki że polskie kluby chcą kosmiczne pieniądze za takie transfery dlatego łatwiej sprowadzić jakiegoś obcokrajowca.Przecież jak byśmy wyciągnęli kogoś z Legi,Jagi czy Rakowa jakiegoś czołowego zawodnika to by nie mogli tego przeżyć pewnie
Reputacja:
6
Nie mamy takiej pozycji aby z tych klubów kogokolwiek wyciągać. Baa ja nawet nie wiem czy z Pogoni by się udało kogoś wyrwać.
Liczba postów: 15
Reputacja:
0
Jeżeli to prawda że besiktas dawał 2,5mln euro za pululu to nasi tam powinni już być z taką ofertą.