Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Górnik Zabrze - Lech Poznań, 07.02.2026 20:15
Tryb drzewa
Ismaheel może zagrać ?

Co do meczu to koniec wymówek i głaskania się po fiutach. Sami sobie narobili bigosu i teraz każdy mecz jest finałem do wygrania, a nie żadne remisy

Odpowiedz
Porażka chyba odcina nam definitywnie tlen w kwestii obrony tytułu. Na co iluzoryczne, ale szanse jeszcze jakieś są.
Tylko zwycięstwo. Trzeba się przełamać.
Jeszcze jak by eMzeta dowiozła remis. Karol, wiesz że szwagier w Ciebie wierzy, prawda?

Odpowiedz
Nigdzie nie ma info, że nie może. Więc pewnie na ławce będzie.

Odpowiedz
Ismaheel w podstawie, Walemark też.
Na ławce Ali, Palma,

Reszta bez zmian

Odpowiedz
3 skrzydłowych? Znowu trener kombinuje i wymyśla

Odpowiedz
Ishak w nagrodę za dwa wspaniałe występy kolejna szansa. No ale dobra, do trzech razy sztuka. Gumny padnie w 60-70 minucie to znowu Joel "na uspokojenie" prawej strony wejdzie. Jakoś mało wiary we mnie, bo przegraliśmy dotychczas dwa łatwiejsze mecze, ale ściskam kciuki, może jakoś przepchną ten.

Odpowiedz
No cóż późny Nawałka. Dziadek ma wyjebane w klub i Nas bo już wie, że jest papa.. a jak go wyjebię wcześniej to jeszcze za frajer siano dostanie. I mamy jakieś testy. Milic nadal w obronie.. Walemark w podstawie Leo z Tofikiem na skrzydłach i kapitan w ataku bez formy.... nawet mi nas nie żal.

Odpowiedz
Wyjebane ma bo gra Ishak a nie Agnero?

Odpowiedz
Nie ma to jak przeczytać tylko jedno nazwisko. Szczerze obaj mają równe szanse na przypadkowe trafienie w bramkę w obecnej formie

Odpowiedz
Sylwestrzak jest debilem

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości