Liczba postów: 174
Liczba wątków: 0
Reputacja:
6
A środek pola nie gra za Ishakiem? Swoją drogą - dobrze nam poszły eliminacje i jesień z tą "nową kadrą"?
Trochę nie wiem, do czego zmierzasz. Ja do tego, że brak zakontraktowania dobrego, defensywnego pomocnika to jest wielki błąd. Raz, że jest potrzeba na tu i teraz, dwa, że latem i tak ta potrzeba będzie. Tylko już najprawdopodobniej nie tylko defensywnego, ale "8" też.
Moim zdaniem wydarzyło się to, co z napastnikiem latem. Polecieliśmy w dół listy scoutingowej w trybie ekspresowym, zresztą da się to wyczytać z tych nielicznych wypowiedzi jak przytaczanego Henszela. Tylko tak można tłumaczyć przywracanie Oumy (fajny autorytet sztabu zatem, gość potruchtał zimą "za karę" we Wronkach, a teraz druga szansa) i liczenie na powrót po rocznej przerwie Murawskiego.
Radek jest bliski powrotu, choć wiadomo, co taka przerwa robi z czuciem piłki i meczu. Ogarnie się za kilka tygodni - trochę późno.
A od lata budujemy!
Liczba postów: 1,211
Liczba wątków: 14
Reputacja:
48
Na razie Niels próbuje łatać środek pomocy Rodriguezem, licząc, że Wålemark się nie rozsypie i dogra sezon na kierownicy.
Liczba postów: 795
Reputacja:
34
To może akurat wyjść obydwóm i całej drużynie na dobre, chociaż to nie jest wytłumaczenie dla brak rasowej 6-ki.
Liczba postów: 556
Reputacja:
20
Palma pytany o to czy zostanie w Lechu powiedział: " Czy zostanę w Lechu? Mam taką nadzieję, ale to nie tylko moja decyzja. Robię swoje z dnia na dzień i tego się trzymam. Mam nadzieję, że zostanę w tym wielkim klubie, chociaż nie wszystko zależy ode mnie."
Oby poprawił swoją formę i oby został z nami.
Liczba postów: 2,002
Liczba wątków: 5
Reputacja:
15
Zawodnikiem jest kozackim ale.. nie za takie siano z tym co prezentuje od 10 meczy.
Liczba postów: 72
Reputacja:
6
Wiadomo, za Nielsa jakiegoś Brosza, za Palmę nie wiem, może Kapustka, będzie chulac jak dzikie.
Liczba postów: 1,519
Liczba wątków: 14
Reputacja:
57
mogą sobie chcieć, Wiedzew też chce...