Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
(12-02-2026, 21:44)Sultan napisał(a): Z Thordarssonem to w sumie jak z nowym, nie?
A następca Antka?

@strzelisty - wiadomo że nie pewne. Tak jak i nie jest pewne obecnie czy będziemy grali w eliminacjach pucharów - z tej perspektywy rzeczywiście można zrozumieć brak ruchów kadrowych w obecnym oknie.

A tak bez ironii - dla mnie to okno to porażka. Rezerwowy bramkarz wypożyczony na 5 miesięcy.

Jeśli to ten bramkarz sprawił, że Mrozek zaczął grać jak wcześniej dobry transfer. Niemniej, oczywiście szósteczka/ósemeczka w perspektywie za Antka i teraz do rywalizacji powinna być już z miesiąc temu zakontraktowana. No ale jest jak jest. Niech tam Radzio się kuruje i wraca czym prędzej, żebyśmy nie musieli oglądać naszej czarnej perły prosto z Pragi.

Odpowiedz
(12-02-2026, 21:44)Sultan napisał(a): Z Thordarssonem to w sumie jak z nowym, nie?
A następca Antka?

@strzelisty - wiadomo że nie pewne. Tak jak i nie jest pewne obecnie czy będziemy grali w eliminacjach pucharów - z tej perspektywy rzeczywiście można zrozumieć brak ruchów kadrowych w obecnym oknie.

A tak bez ironii - dla mnie to okno to porażka. Rezerwowy bramkarz wypożyczony na 5 miesięcy.

Przed synem Thordara jest jeszcze dwóch w kolejce do grania więc będzie to ekstremalna sytuacja gdzie w środku pola zagra dwóch nowych. 

No ale bawmy się dalej. 
Jeśli dwóch z 5 piłkarzy środka pola to rewolucja kadrowa to jak nazwać 3 nowych piłkarzy grających bezpośrednio za Ishakiem? Nowa kadra?

Odpowiedz
A środek pola nie gra za Ishakiem? Swoją drogą - dobrze nam poszły eliminacje i jesień z tą "nową kadrą"?

Trochę nie wiem, do czego zmierzasz. Ja do tego, że brak zakontraktowania dobrego, defensywnego pomocnika to jest wielki błąd. Raz, że jest potrzeba na tu i teraz, dwa, że latem i tak ta potrzeba będzie. Tylko już najprawdopodobniej nie tylko defensywnego, ale "8" też.
Moim zdaniem wydarzyło się to, co z napastnikiem latem. Polecieliśmy w dół listy scoutingowej w trybie ekspresowym, zresztą da się to wyczytać z tych nielicznych wypowiedzi jak przytaczanego Henszela. Tylko tak można tłumaczyć przywracanie Oumy (fajny autorytet sztabu zatem, gość potruchtał zimą "za karę" we Wronkach, a teraz druga szansa) i liczenie na powrót po rocznej przerwie Murawskiego.
Radek jest bliski powrotu, choć wiadomo, co taka przerwa robi z czuciem piłki i meczu. Ogarnie się za kilka tygodni - trochę późno.
A od lata budujemy!

Odpowiedz
Na razie Niels próbuje łatać środek pomocy Rodriguezem, licząc, że Wålemark się nie rozsypie i dogra sezon na kierownicy.

Odpowiedz
To może akurat wyjść obydwóm i całej drużynie na dobre, chociaż to nie jest wytłumaczenie dla brak rasowej 6-ki.

Odpowiedz
Palma pytany o to czy zostanie w Lechu powiedział: " Czy zostanę w Lechu? Mam taką nadzieję, ale to nie tylko moja decyzja. Robię swoje z dnia na dzień i tego się trzymam. Mam nadzieję, że zostanę w tym wielkim klubie, chociaż nie wszystko zależy ode mnie."

Oby poprawił swoją formę i oby został z nami.

Odpowiedz
Zawodnikiem jest kozackim ale.. nie za takie siano z tym co prezentuje od 10 meczy.

Odpowiedz
Wiadomo, za Nielsa jakiegoś Brosza, za Palmę nie wiem, może Kapustka, będzie chulac jak dzikie.

Odpowiedz
Za NF chcą Siemieńca..

Odpowiedz
mogą sobie chcieć, Wiedzew też chce...

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 3 gości