Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: KuPS Kuopio - Lech Poznań, 19.02.2026 18:45 LKE
Tryb drzewa
(18-02-2026, 11:58)Skorpion napisał(a): Ludzie o czym wy piszecie.. ten klub na tą chwilę jest słabszy od Lincoln. Trafiło nam się super losowanie. Mogliśmy już teraz dostać Rayo i pożegnać się z pucharami a jednak walczymy dalej.

Ali jak ma być chory niech zostanie w Poznaniu.

No prawda jest taka, że powinniśmy tam polecieć, wpierdolić im ze 3-4 bramy i myśleć już o następnej rundzie. No ale wiemy jak Lech uwielbia starcia z ogórkami więc może być różnie;D

Odpowiedz
Ten klub się rozpadł popatrzcie co tam się z kadrą stało..

Odpowiedz
(18-02-2026, 11:58)Skorpion napisał(a): Ludzie o czym wy piszecie.. ten klub na tą chwilę jest słabszy od Lincoln. Trafiło nam się super losowanie. Mogliśmy już teraz dostać Rayo i pożegnać się z pucharami a jednak walczymy dalej.

Ali jak ma być chory niech zostanie w Poznaniu.

Ale chwila jakie „trafiło nam się“ i jakie Rayo? 
Przecież losowanie było tylko między jednymi slabiakami a drugimi. 
Dobre pole Position wywalczyliśmy sobie na boisku 3 ostatnimi meczami.

Odpowiedz
Skrót myślowy chodziło mi o to, że mogliśmy trafić na inne miejsce i grać zupełnie z kimś innym. Trzeba docenić prezencik od losu i go do maksa wykorzystać.

Odpowiedz
Widzę i oczom nie wierzę.
Puchar międzynarodowy to puchar czy tam liga. Nie ważne czy LM, LE bądź LKE. Wystąpienie w nich to jest premia za cały sezon ciężkiej pracy w lidze. Każdy z nich jest oknem wystawowym, w mniejszym bądź większym stopniu. Dlatego powinniśmy grać, budować kadrę i dochodzić jak najdalej ale....

Powtarzam wystąpienie w tych rozgrywkach to premia! Czyli, żeby móc w kolejnym roku wystąpić w LM (od ostatniej rundy eliminacji) bądź odrazu w grupie LE musimy zostać ponownie MP i to jest główny cel. Jak co roku.

Na tyle trzeba zbudować silną kadrę by móc grać na 3 frontach, ta kadra nie była gotowa na rozpoczęcie eLM stąd LKE.
To, że piłkarze dadzą z siebie wszystko i zdobędą MP a potem usłyszymy, że kontuzje Murawskiego, Walemarka są przez przeciążenia to o czym i o kim to źle świadczy?

Cieszmy się pucharami a w lidze walczmy o MP.

Odpowiedz
Sprawdźcie Pablo ciśnienie krwi. Co mi się rzuci jakiś shorts, wszyscy na długo, w kurtkach, czapkach, a sympatyczny Hiszpan krótki rękawek na kozaku. Nawet w Finlandii, gdzie ponoć grubo powyżej -10°C obecnie. A ten w t-shircie.
Wiem co mówię, też jest mi ciepło podczas mrozów.

Odpowiedz
(18-02-2026, 17:19)Skorpion napisał(a): Skrót myślowy chodziło mi o to, że mogliśmy trafić na inne miejsce i grać zupełnie z kimś innym. Trzeba docenić prezencik od losu i go do maksa wykorzystać.

ale jakiego losu, zajeliśmy 3 miejsce w grupie "barażowej" więc gramy z 3/4 drużyną od konca. wypracowane, zasłużone

(18-02-2026, 17:41)strzelisty jupiter napisał(a): Sprawdźcie Pablo ciśnienie krwi. Co mi się rzuci jakiś shorts, wszyscy na długo, w kurtkach, czapkach, a sympatyczny Hiszpan krótki rękawek na kozaku. Nawet w Finlandii, gdzie ponoć grubo powyżej -10°C obecnie. A ten w t-shircie.
Wiem co mówię, też jest mi ciepło podczas mrozów.

a to jest związane z ciśnieniem krwi? mi jest zawsze przezimno.
na treningu o 19:30 w krótkich spodenkach jako jedyny Wink

Odpowiedz
Ej, a ten mecz będzie transmitowany w jakimś normalnym Polsacie Sport czy znowu w jakimś Super Premium 9 3/4

Odpowiedz
Polsat sport 1

Odpowiedz
Jest tutaj osoba która uważa, że jeb.. puchary tylko liga przypominam. No to mamy ten bonus gramy z ogórkami.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 2 gości