Liczba postów: 2,002
Liczba wątków: 5
Reputacja:
15
Ten klub się rozpadł popatrzcie co tam się z kadrą stało..
Reputacja:
15
Skrót myślowy chodziło mi o to, że mogliśmy trafić na inne miejsce i grać zupełnie z kimś innym. Trzeba docenić prezencik od losu i go do maksa wykorzystać.
Liczba postów: 678
Liczba wątków: 2
Reputacja:
13
Widzę i oczom nie wierzę.
Puchar międzynarodowy to puchar czy tam liga. Nie ważne czy LM, LE bądź LKE. Wystąpienie w nich to jest premia za cały sezon ciężkiej pracy w lidze. Każdy z nich jest oknem wystawowym, w mniejszym bądź większym stopniu. Dlatego powinniśmy grać, budować kadrę i dochodzić jak najdalej ale....
Powtarzam wystąpienie w tych rozgrywkach to premia! Czyli, żeby móc w kolejnym roku wystąpić w LM (od ostatniej rundy eliminacji) bądź odrazu w grupie LE musimy zostać ponownie MP i to jest główny cel. Jak co roku.
Na tyle trzeba zbudować silną kadrę by móc grać na 3 frontach, ta kadra nie była gotowa na rozpoczęcie eLM stąd LKE.
To, że piłkarze dadzą z siebie wszystko i zdobędą MP a potem usłyszymy, że kontuzje Murawskiego, Walemarka są przez przeciążenia to o czym i o kim to źle świadczy?
Cieszmy się pucharami a w lidze walczmy o MP.
Liczba postów: 1,211
Liczba wątków: 14
Reputacja:
48
18-02-2026, 17:41
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-02-2026, 17:42 przez strzelisty jupiter.)
Sprawdźcie Pablo ciśnienie krwi. Co mi się rzuci jakiś shorts, wszyscy na długo, w kurtkach, czapkach, a sympatyczny Hiszpan krótki rękawek na kozaku. Nawet w Finlandii, gdzie ponoć grubo powyżej -10°C obecnie. A ten w t-shircie.
Wiem co mówię, też jest mi ciepło podczas mrozów.
Liczba postów: 556
Liczba wątków: 0
Reputacja:
20
Ej, a ten mecz będzie transmitowany w jakimś normalnym Polsacie Sport czy znowu w jakimś Super Premium 9 3/4
Reputacja:
15
Jest tutaj osoba która uważa, że jeb.. puchary tylko liga przypominam. No to mamy ten bonus gramy z ogórkami.