Liczba postów: 556
Liczba wątków: 0
Reputacja:
20
Wbrew pozorom ładnie zostało zarotowane. Na Kielce wyjdą na całkowitej świeżości Gumny, Ali, Leo. Ważna trójka zawodników. Po pierwszej połowie zdjęci Gurgul i Kozubal - kluczowi zawodnicy w tym sezonie. Walemark mogący grać od początku również zagrał tylko chwilę. Zdjęcie tez Milic i Jagiełło, Ishak wiadomo miał tydzień przerwy. Także na Kielce powinien wyjść zespół gryzący trawę, bez wyraźnego (na ten moment) zmęczenia. Na rewanż pewnie początek raczej w podstawie, ale jak się nic nie spierdoli to znowu można rotować. Także zachowajmy pokorę, ważne że mecz odhaczony, znowu czyste konto. Jedziemy dalej i z Koroną tylko trzy punkty!
Liczba postów: 2,002
Liczba wątków: 5
Reputacja:
15
No to się cieszę że się podobało mi nie. Ale dla niektórych minimalizm jest spoko
Liczba postów: 111
Reputacja:
3
Dobrze, że Kuopio też miało Oume.
Debilne zagranie łokciem, które sporo nam ułatwia życie w dwumeczu.
Znowu strzelamy z różnego, jest postęp.
Liczba postów: 83
Liczba wątków: 2
Reputacja:
3
20-02-2026, 08:28
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-02-2026, 08:28 przez Kleju.)
Tej, Malkontenci, proponuję zadzwonić do Włoch i spytać Piotrka Zielińskiego ile by teraz Inter dał za wynik 0:2 ze słabszą drużyną na sztucznej murawie
Przypomnę, że choć aspirujemy wyżej (no właśnie na razie aspirujemy) to niegdyś o taki wynik drżeliśmy i liczyliśmy czy uda się osiągnąć nawet remis. Lodu na głowę.
Liczba postów: 138
Reputacja:
3
Mecz ułozył się idealnie, więc i emocji jak na lekarstwo, ale to akurat dobrze. Mecz w zasadzie zaliczony, do zapomnienia. Mi osobiście brakowało takiego spotkania, które mogę sobie obejrzeć na luzie, bez nerwów i obgryzania paznokci. No i taki mecz dostałem, dziękuję.
Personalnie nie umiem nikogo wyróżnić, ewentualnie na plusik nasza gwiazda z Zabrza, chciało mu się i sporo tam biegał. Reszta przeciętnie, ale to i mecz taki był. Ja tam moge oglądać więcej takich z takim przebiegiem.
Reputacja:
15
Z jednej strony piszecie tutaj o historii i drżeniu o wynik i pięknym 2:0 po czym nie pamiętacie o meczach na styku gdzie potem przyjeżdżały takie ogórki ładowały nam na 1:0 na szybko i była sraczka. Mecz był do wygrania znacznie wyżej i na szczęście to nie ja mam problem tylko wy.. bo większość komentatorów także czuła niedosyt i lekką żenadę, że czołowy klub z Eklapy nie jest w stanie wturlać przez 45 minut grając w przewadze ani jednej bramki.
Także nic jeszcze zamknięte nie jest a powinno być i za tydzień powinny zagrać rezerwy totalne z Alexem, Agnero czy innymi piłkarzami którzy są na ławce od wielu spotkać albo wracają po kontuzji. A tak to się nie da bo 2:0 to niebezpieczny wynik.
Reputacja:
15
No tak bo kanapowi ,,eksperci" z forum którzy już wielokrotnie pokazali jakimi są ekspertami to jedyna wyrocznia.
I te twoje pseudo założenia pod twoją tezę ja pierdole..
a może przy 6:0 wystawiam skład jak przy Lincoln wygrywamy skromne 1:0 ale podstawowi piłkarze odpoczywają. Tego już nie napisałeś..a no tak nie ta narracja.
Także fajnie fajnie, ale powinni strzelić więcej bramek a druga połowa to żenada. Pozdro
Liczba postów: 582
Liczba wątków: 22
Reputacja:
18
Pierdolisz tak jakby za tydzień do Poznania miała przyjechać jakaś skoksowana drużyna. Oni są w początkowej fazie przygotowań, za tydzień ta drużyna nie będzie wyglądała lepiej jak wczoraj. Do tego odejdą im takie atuty jak swoje boisko, sztuczna murawa czy pogoda. I teraz co najważniejsze to oni muszą atakować i się odkryć co bardzo lubi Lech. Jasne może zdarzyć się jakiś babol na początku i nerwówka, taka jest piłka. Wykluczyć tego nie można bo nie takie akcje widział futbol nawet u najlepszych. Jednak jechać po zespole jak po łysej kobyle bo zamiast 3-0 wygrali 2-0 to przegięcie. Ciekawi mnie coś być pierdolił jakby się skończyło 0-0. Pojechałbyś pod stadion i zrobił pikietę, że wszystkich WON?