20-02-2026, 12:01
Jestem przekonany, że wraz z powrotem wiosennych temperatur w tym sezonie i w przyszłym na jesieni, Pereira wróci do wysokiego poziomu. Tacy zawodnicy powinni kończyć karierę w Lechu.
|
Ocena wątku:
Title: KuPS Kuopio - Lech Poznań, 19.02.2026 18:45 LKE
Tryb drzewa |
(20-02-2026, 11:45)Pinkin napisał(a): Na pewno wczorajszy mecz powinien utwierdzić wszystkich w tym, co można obserwować od kilku tygodni, jak nie od jesieni.
1. Nawet jeżeli zdecydują się nie kupować Palmy, to pod żadnym pozorem nie powinni marnować pieniędzy na wykup Tofika.
2. Trzeba szukać zmiennika/konkurenta dla Roberta na prawej obronie, a Joelowi dać po sezonie laurkę i spróbować spławić do Turcji, albo nad Zatokę Perską.
(20-02-2026, 12:42)Pucenty napisał(a):(20-02-2026, 11:45)Pinkin napisał(a): Na pewno wczorajszy mecz powinien utwierdzić wszystkich w tym, co można obserwować od kilku tygodni, jak nie od jesieni.
1. Nawet jeżeli zdecydują się nie kupować Palmy, to pod żadnym pozorem nie powinni marnować pieniędzy na wykup Tofika.
2. Trzeba szukać zmiennika/konkurenta dla Roberta na prawej obronie, a Joelowi dać po sezonie laurkę i spróbować spławić do Turcji, albo nad Zatokę Perską.
1. A ja nie wiem. Dla mnie to hobby player, po prostu lepszy od Ba Louy. Spina się na puchary, a w lidze kryje na alibi jak z Piastem. Wykorzystać ile trzeba i oddać. Przedłużać Alego i kupować Palmę, to są gracze o level wyżej.
2. Co roku po kilku słabszych meczach pojawiają się te głosy, że Pereiry czas się skończył. I oby jak co roku Joel sam to wyjaśnił.
A co do meczu, to bez historii. Powtarzam to ciągle i nadal to widzę - w klubie powinien w sztabie pracować psycholog sportowy na pełny etat. Przecież Luis się ewidentnie zblokował mentalnie.
Ishak zaskakująco irytujący. Fajnie porotowane.
widzę, że zlecili się tu wszyscy w miarę aktywni członkowie tej mikro społeczności. Jest i naczelny cym... Strzelisty spec od ,,jebać puch.. tylko liga" wyzywający od jakiegoś Groma (ale on cię musiał niszczyć typie aż mi ciebie żal) które tradycyjnie nie potrafił sklecić chociaż jednego zdania z sensem. Są i pozostali. Brawo panowie!!
tylko pamiętajcie, że wasze opinie mam wiadomo gdzie... kanapowi eksperci.
(20-02-2026, 15:00)Skorpion napisał(a): Szczerze nawet mi was nie żal, macie to swoje forum. Plujecie na innych (kolego Mosina zanim napiszesz, że pierdole głupoty to sobie przypomnij co wypisywałeś o KKS Lech) a sami udowadniacie, że jak ktoś ma inne zdanie niż wy to jest jakaś próba ataku. I to jaka nie na argumenty... nie, osobista. Żenujące ale czego się spodziewać.
Plujecie? a jaka to emotka - może się czegoś nauczę