20-02-2026, 19:15
Podaj przykład. Nawet nie wiem gdzie ten twór istnieje. Więc nie czytam więc nie komentuje. Serio mylisz mnie z kimś
|
Ocena wątku:
Title: KuPS Kuopio - Lech Poznań, 19.02.2026 18:45 LKE
Tryb drzewa |
(20-02-2026, 18:41)Grom napisał(a): Od góry
Bo już z 10 razy próbowałeś mi przypiąć łatkę, że jestem jakimś Gromem. Nie graj głupszego niż jesteś..
Dla mnie mecz żenujący i słaby i zdania nie zmienię czemu? Proponuje przeczytać moje posty to zobaczysz, że nie jest to opinia na zasadzie było żenująco i tyle ale zawiera ona coś więcej. Niestety większość tutaj w tym także kolego Michał który przejawia braki w czytaniu ze zrozumieniem tego nie zrobiło.
Mosina chodź ty bądź honorowy. Ilość twoich postów w których wyśmiewałeś, przedwarzałeś i kpiłeś z ludzi piszących na KKS jest spora. Także daj spokój z tworzeniem jakieś lewej legendy..
(19-02-2026, 21:39)Skorpion napisał(a): Żenujący występ. Co to miało być? 80 minut w przewadze i takie coś? Żenada. Napastnicy dno.. pomocnicy jacy pomocnicy żenujące próby strzelenia bramki i pseudo rozgrywania.. totalne dno. Przykro na to patrzeć
(20-02-2026, 19:44)Grom napisał(a): Ech i znowu to samo. On Ci coś zrobił? Niszczył Cię na poprzednim forum? Zresztą wierz sobie w co tam chcesz. Na poprzednim forum miałem taki sam nick jak tutaj. Hipotetycznie skoro uważasz, że robię to samo co ten twój Grom to po co miałbym zmieniać nick? Wiem za trudno dla ciebie.. niech ci rodzina albo koledzy z forum pomogą rozwiązać ten problem.
KKSLech.com dobra.. uznawałem Cię za bardziej inteligentnego niż taki strzelisty ale widzę, że się myliłem.
ale poziom absurdu przebił wszystko. Mosina który gdy podałem jako źródło w dyskusji o tematach klubowych (chodziło o jakieś rewelację z zawodnikami) KKS Lech pierwszy ich wyśmiał, kłamie, że tak nie było a w ogóle to on nie zna najbardziej znanego nie oficjalnego portalu o klubie.. Robisz idiotę z siebie czy próbujesz zrobić z innych? Dziad nr 1