Liczba postów: 211
Liczba wątków: 0
Reputacja:
7
W czwartek nic złego nie powinno się zdarzyć. Jestem za totalną rotacją przed meczem z Rakowem
Liczba postów: 438
Liczba wątków: 1
Reputacja:
8
22-02-2026, 23:01
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-02-2026, 23:04 przez uncoolben.)
Już przyzwyczailismy się do jakości gry Mońki (w którego - przyznaję się - na początku szonu nie do końca wierzyłem), ale wypada zapiać z zachwytu nad jego interwencją na szarżującym bodaj Antoninie... to jest materiał na reprezentanta kraju w przyszłości.
Co do bramki Stępińskigo - no włąśnie, mam jakis dysonsans widząc doświadczonego, najgroźniejszego zawodnika Korony, bardzo dobrze grającego głową, krytego przez Pablo do spółki z Ishakiem.
Liczba postów: 211
Reputacja:
7
22-02-2026, 23:07
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-02-2026, 23:17 przez secret.)
i do tego interwencja Mrozka taka jakaś spóźniona, w zwolnionym tempie... ale pełna zgoda że tu powinien być inny plaster przy tym rzucie rożnym, zwłaszcza że było naszych 7 przeciwko 5 z Korony
Liczba postów: 2,002
Liczba wątków: 5
Reputacja:
15
Leo wyrasta na solidnego skrzydłowego. Tofik zawija się jak nie powiem co. Szkoda Palmy dziś słabo. Cieszy Ali który jest w super formie.
Liczba postów: 382
Reputacja:
8
Tofikowi to jak swego czasu Velde - w meczach ligowych powinno się mówić że jest czwartek.
Mądrze zagrany mecz, czekam z niecierpliwością na wiosnę i lepsze murawy by wyeksponować to co mamy najlepsze bo ciężko o grę w jakiej czujemy się najlepiej na takim klepisku. Mam nadzieję że na Widzewie zdążą wymienić bo jest jeszcze gorsza.
Mońka to już szef obrony, Ali to diament i choć wiadomo że trudno by zagrał cały sezon to powinien zostać. Martwi Palma ale wierzę że wraz z wiosną i lepszym stanem muraw wróci bo dziś żal było patrzeć na jego niemoc.
W czwartek chciałbym wielu rotacji bo na Muminki u nas wystarczy niemalże drugi skład - wiem ktoś powie Gibraltar ale to inne boisko, inna druzyna i inny etap rozgrywek.
Liczba postów: 1,519
Liczba wątków: 14
Reputacja:
57
Trochę nie wiem o co Wam chodzi. Tofik akurat grając od 80 min dostał konkretne zadanie i ze zamienników pokazał się najlepiej. A może nawet bardzo dobrze. Pamietajmy co wtedy drużyna robiła i jaki był cel. Był odpowiedzialny. Kilka razy odebrał pilke. Wygrywal pojedynki i przeprowadzil akcje gdzie Ishak powinien zamknąc mecz.
Liczba postów: 2,002
Liczba wątków: 5
Reputacja:
15
Szkoda też kapitana bo to kolejny mecz bez gola.
Liczba postów: 382
Reputacja:
8
23-02-2026, 00:45
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-02-2026, 00:47 przez galis.)
Ale pierwszego wypracował pięknie przyjmując na ścianę. Ishak to Człowiek od wielu zadań i haruje na całym boisku a że z przodu mamy dużo ognia to sprawdza się też w takiej roli
Edit. W czwartek chciałbym jednak widzieć Agnero
Liczba postów: 83
Liczba wątków: 2
Reputacja:
3
Mrozek będzie grał, celują w śrubowanie tego jego rekordu "od deski do deski".
Ali i Filip... czuję strach, że w niedzielę będzie bez nich, bo w czwartek to na pewno.