Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
Co nie zmienia faktu, że Rutkowski wykupuje go załóżmy za trzy bańki na koniec sezonu, dostając w sierpniu ofertę z innego klubu na poziomie czterech, puszcza Palmę bez mrugnięcia okiem.

Odpowiedz
(23-02-2026, 18:41)Mosina napisał(a): dziś Borek rzucił w KS to info, że rzekomo Ali mówi że nie będzie przedłużał mieszkania bo chce wracać do domu. Może prawda - może nie, Borek często pierdoli.
Ale za chwilę może się okazać że będzie przebudowa totalna składu, tak jak po poprzednim sezonie straciliśmy "tylko" Sousę i Carstensena, tak teraz może być rewolucja, a jak nam wychodzi wdrażanie zawodników nowych do składu NA CZAS to wiemy aż nadto.

Pisałem już jakiś czas temu - a raczej pytałem - czy jestescie pewni, że Ali chce tu zostać i przedłużyć? Wielu, w tym ja, by chciało, ale z tego co wiem - nie bardzo. I dywagacje o sytuacji w Iranie nic tu nie zmienia, bo ofert z Turcji czy Emiratów nie brakuje. 
A o przebudowie składu pisałem przy dywagacjach o braku transferu DP, ale co ja tam wiem Wink

Odpowiedz
(23-02-2026, 20:50)strzelisty jupiter napisał(a): Co nie zmienia faktu, że Rutkowski wykupuje go załóżmy za trzy bańki na koniec sezonu, dostając w sierpniu ofertę z innego klubu na poziomie czterech, puszcza Palmę bez mrugnięcia okiem.

Przy założeniu sprzedaży Mrozka, Kozubala i Gurgula sprzedaje Palmę z zarobkiem banki euro mając w perspektywie, np. zarobienia dużo grubszej kasy na pucharach. Toz to zarzut, iż Rutkowski nie potrafi liczyć. Wink A myślę, że akurat liczyć potrafi. 

Musicie wziąć pod uwagę jedną ważną rzecz. Palma to nie będzie już chodliwy towar, chyba że by rozwalił te lige, a jak widać to ma problem rozwalić pasterzy z Finlandii. To jest gość, który odpalony został z Celticu i Olympiakosu. Do Polski miał fajne wejście i zgasł potem. Liczę, że wróci do formy, ale nawet jak zacznie grać dobrze, to takie 4 banki to jest taki Maks za nie najmłodszego Honduranina, który już kilkukrotnie odbił się od poważnego futbolu.

Także opcja, że go kupią i zaraz sprzedadzą, żeby zarobić bańkę euro to najmniej prawdopodobna opcja. Najprędzej to go w ogóle nie kupią patrząc jak gra. A jak zacznie grać dużo lepiej i przy zrobieniu jakiegoś fajnego wyniku, co też zwiąże się z zarobieniem pewnie z 15 baniek na wychowankach to Palma zostanie z nami i pomoże w jakiejś Lidze Europy.

Odpowiedz
Odnośnie przebudowy to również wspomniałem, co zrobi Rutkowski jeśli zdobędziemy MP.
Dlaczego? Bo będziemy tylko jedną rundę przed fazą LM, a pewniak LE

Osobiście w życiu bym nie sprzedawał (chyba że oferta nie do odrzucenia) + konkretne wzmocnienia, patrz pozycja DP czy N.
Dodatkowo wydaje mi się, że marzeniem każdego wychowanka byłaby gra w LM, nawet jednorazowa ale ja jestem Stary w porównaniu do młodych Lechitów także mogę mieć inne wartości.

Choć znając życie i brygadę RR to brzydko mówiąc obsrają gacie, a transfery będą pod koniec okienka oczywiście o ile będą gdyż jeśli ten sezon nie przyniesie sukcesu (dość względne pojęcie) to czekają nas chude lata.

Odpowiedz
Popieram zdanie kolegów, że za chwilę może się okazać, że cały przód będzie wymagał przebudowy.

Odpowiedz
Co do Aliego i plotkach o rzekomym nieprzedłużeniu najmu mieszkania to pod postem Borka, który ma już wtyki nawet w mieszkaniówce Wink dodał ktoś komentarz zapewne równie prawdziwy o tym, że Ali kupił jakiś czas temu mieszkanie na Marcelinie a jego żona nie ma ochoty wracać do Iranu.

Odpowiedz
Obstawiam, że jest w tym więcej prawdy niż w pitoleniu Borka. Zresztą w obecnych czasach to raczej nie chciał by Iranu odwiedzać.

Odpowiedz
Nie przedłużył wynajmu bo przeprowadza się do nowo wykończonego mieszkania które kupił. No i wszyscy mają rację Smile

Odpowiedz
O takim wariancie nie pomyślałemWink

Odpowiedz
Ali dobija 30-tki, podejrzewam że agenci mogą mu poszukać klub na Bliskim Wschodzie gdzie zarobi 3-4 razy więcej niż w Lechu i tu może być problem. Co do odejścia młodych to Rutki wiedzą jak robić pieniądze więc wszystko będzie zależeć od ofert jakie spłyną. Taka kolej rzeczy że piłkarze przychodzą i odchodzą.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: PiotrekFCD, 1 gości