Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: LM / LE / LKE
Tryb drzewa
Na pewno nie liczyłem na to, że skończy się wpierdolem. Owszem liczyłem na to, że powalczą, że być może władują jakąś kastę tak by nie być na straconej pozycji w rewanżu. Liczyłem na to, że będą mieli szanse i, że we Włoszech będą sobie wypruwać flaki. No ale jak widać jestem naiwniakiem bez elementarnej wiedzy o piłce nożnejWink

Odpowiedz
Jagiellonia trochę jak my 3 lata temu z nimi. Niby nadzieje były, ale kubełek zimnej wody był od razu.

Odpowiedz
Tylko u nas na kilka dni przed meczem zbanowali lidera obrony Salamona. Do tego Ishak miał boreliozę. A i sama Fiorentina miała inną pozycję w lidze a do nas przyjechała pierwszym garniturem.

Odpowiedz
a nawet kilka godzin...

Odpowiedz
(20-02-2026, 11:06)rojber napisał(a): Tylko u nas na kilka dni przed meczem zbanowali lidera obrony Salamona. Do tego Ishak miał boreliozę. A i sama Fiorentina miała inną pozycję w lidze a do nas przyjechała pierwszym garniturem.

Poza tym chwilę przed meczem z nami miała serię 9 wygranych spotkań z rzędu.

Odpowiedz
Bodo w pierwszej połowie zagrał średniowieczny futbol, a w drugiej już prowadzą na San Siro 0:2. dwumecz 1:5. w 73' Smile

Odpowiedz
Należy im się szacunek za to co robią od kilku kilkunastu miesięcy Smile BODO to jakiś fenomen można powiedzieć, niech chłopaki grają jak najdłużej w tyj lidze mistrzów.

Odpowiedz
Śmiało można powiedzieć, że Inter został wyeliminowany przez reprezentację Norwegii. Podmienić tylko rosyjskiego bramkarza na Tangvika i duńskiego napastnika na Haalanda, i można rozpoczynać Mistrzostwa Świata w Ameryce. Pozostałych dziewięciu piłkarzy z wyjściowego składu w Mediolanie to Norwegowie. Rodowici!

Odpowiedz
Piszą piękną historię. Nic tylko zazdrościć. Nie chce wyjść na rasistę ale jak widać nawet w piłce bez murzynów jest jakby lepiej... Wink

Odpowiedz
Fakty nie mogą być rasizmem.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 25 gości