Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: LM / LE / LKE
Tryb drzewa
(27-02-2026, 15:16)Zabal napisał(a): Myślę że obsrają zbroję i jak będą mogli to zmienią kraj

mają zgłoszony stadion to chyba nie mogą. fajnie - podobno najlepsza murawa w tej części (Polski) Smile

Odpowiedz
Teraz Szachtar, a potem ewentualnie AZ bądź Sparta Praga. Także trudni rywale.
Raków lepiej nie trafił.

Odpowiedz
Najbardziej z ulgą odetchnęli pewnie kibice Rayo, kamień im z serca spadł.
Poznania nie muszą zwiedzać Smile

Odpowiedz
Tu już nie ma słabych drużyn Big Grin

Odpowiedz
(27-02-2026, 15:47)MichalM napisał(a): Teraz Szachtar, a potem ewentualnie AZ bądź Sparta Praga. Także trudni rywale.
Raków lepiej nie trafił.

Ale to nie jakieś potęgi typu Chelsea, jak chce się coś ugrać to z takimi trzeba grać i wygrywać.

Mam nadzieję, że upadlincy będą tępieni pod stadionem a nie jakieś kurwa wspólne zdjęcia i tańce.

Odpowiedz
Fana Gladiators by się przydała.

Odpowiedz
Trener Szachtara pytany o miejsce rozgrywania meczów powiedział, że będzie rozmawiał w sprawie tego żeby rozgrywali go gdzieś indziej niż w Krakowie.

Odpowiedz
To będzie skandal i mam nadzieje, że nikt z Lecha się na to nie zgodzi. Zgłosili Kraków z Legią tam grali i co teraz nagle ma się coś zmienić?

Odpowiedz
(27-02-2026, 23:27)Kefas9494 napisał(a): Trener Szachtara pytany o miejsce rozgrywania meczów powiedział, że będzie rozmawiał w sprawie tego żeby rozgrywali go gdzieś indziej niż w Krakowie.

Teraz wszyscy przed nimi klękają więc pewnie dostaną zgodę i zagrają gdzieś w Hiszpanii jak kadra Wink

Odpowiedz
Przestańcie wariować. Przepisy UEFA pozwalają tylko w wyjątkowych sytuacjach zmienić miejsce spotkania, a to nie powinno się kwalifikować.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 3 gości