Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech Poznań - Raków Częstochowa, 01.03.2026 17:30
Tryb drzewa
(01-03-2026, 13:04)galis napisał(a): Mam nadzieję na jakieś wsparcie z Trybun dla Niego w tych trudnych chwilach. To może pomóc Aliemu i przy okazji nam.

A skąd wiesz jakie Ali ma zdanie na temat tego co się dzieje w Iranie? Gadałeś z nim o tym? Wypowiadał się?

Odpowiedz
Palma, Bengtsson i Ali w podstawie. Grubo

Odpowiedz
Gholizadeh jest z innej dyscypliny. Udział w każdym golu, to jak czyta gre itd. Miazga

Odpowiedz
Uff. Wymarzyłem sobie jakiś łomot Rakowa, ale 4:3 po powrocie 2x z Rakowem z przegrywania, odbicie się po stracie bramki na 3:3, i wygraną po piętce (!) Agnero (!!) w doliczonym czasie gry (!!!) przyjmuję z pocałowaniem ręki.

Taki mecz, zakończony w taki sposób, da nam potężnego kopa mentalnego. A przy okazji Rakowowi pewnie lekką podłamkę.

Szkoda żółtych kartek Milicia i Kozubala na mecz z Widzewem, ale teraz już nie ma łatwych meczów, pierwszy przed którym możnaby się potencjalnie celowo wykartkować to BBT u siebie za parę kolejek.

Może póżniej będzie mi się chciało jakieś indywidualne oceny wsytawić, ale na tą chwilę - brawo zespół!

Odpowiedz
Meczycho jak za Smudy!

PS. Należy natychmiast zwolnić Frederiksena.
PS 2. Sędzia chyba dostał nowa kartę graficzną z X-Comu.

Odpowiedz
Zamknęli mi ryj! Wszyscy! Nawet Ivi Lopez! Tego meczu nie da się skomentować

Odpowiedz
Scenariusz jak z hollywoodzkiego filmu. Ali MVP, Palma odzyskuje błysk, najgorszy na boisku Gurgul ma znaczący udział przy dwóch bramkach, Pablo z histeryka zamienia się w pracusia, Ivy bramka kolejki, VAR, Czarna Perła bohaterem, fajerwerki, dziwki i lasery. Mega kop mentalny dla drużyny.

Odpowiedz
Uffff. Mecz sezonu. Odwrócone wszystkie wtopy z tą trudną dla nas od zawsze drużyną. Brawo dla całej ekipy. Raków też godnie. Frankowski szybkie kartki do nas i dużo. Ale kiedyś się musieliśmy wykartkować. I nie wiem dlaczego aż tyle przedłużał.
Ali top. Palma coraz lepiej. Rodriguez bardzo pożyteczny. Czekamy na Hakansa i Wallemarka.
Mecz do pamiętania na lata

Odpowiedz
Wreszcie zwycięstwo z tym(tu wstawić dowolny negatywnie nacechowany epitet) Rakowem, natomiast z taką grą obronną to pewnie gdyby Papuszyn nadal był za sterami wątpię by udało im się wpakować czwórkę.

Już dawno nie widziałem takiej radości drużyny jak po golu na 4:3 i myślę, że Agnero dostał niezłego kopa mentalnego. Podobnie jak Palma, który wreszcie trafił do siatki.

Brawo drużyna, nie wiem kiedy ostatnio mieliśmy taką serię zwycięstw. W tabeli wygląda to już naprawdę obiecująco, ale w tak wyrównanej i słabej lidze można naprawdę szybko awansować wygrywając kilka razy pod rząd.

Odpowiedz
Helena. Mam zawał...
Wierzę że to mecz założycielski Mistrzostwa 2026. Tu wszystko się zgadzało, jakość', powroty do meczu, bramka Agnero i powrót do formy Palmy (napiszę nieskromnie że pisałem o tym że z wiosną forma wróci) Cieszy też duch w Drużynie i ta radość całej ekipy - nawet już wieczny rezerwowy Mouthinio cieszył się jak sam sqrwysyn!
Edit. @marekst ty tak na serio czy marchewka za mocno weszła? Kraj ci płonie, robi to wróg, bliscy są tam na miejscu a ty bierzesz pod uwagę że Aliego to cieszy czy choćby jest to obojętne. Jak byś nieco ogarniał rzeczyeistosc to byś wiedział jak Ali przeżywał poprzednie bombardowania gdy spóźnił się na rozpoczęcie przygotowań.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości