Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech Poznań - Raków Częstochowa, 01.03.2026 17:30
Tryb drzewa
Ale dużo ludzi pisze właśnie to co Ty. Że to było sędziowanie bardziej pod Raków. A ten płacze o ten faul Milica. Jeszcze z tego bramkę mieli.

Odpowiedz
Ja bym nawet pokusił się o stwierdzenie, że jak na sędziego Frankowskiego to nie było tak źle... To były umiarkowanie nieźle posędziowane zawody. Jedyne co mi przeszkadzało to trochę zbytnie aptekarstwo przy pojedynkach i gwizdanie byle dotknięć.

Odpowiedz
I to aptekarskie przerywanie gry, wybijanie nas z rytmu, prawie w stu procentach było w jedną stronę. Nie tylko duże błędy sędziowskie wypaczają wynik, te małe też mają wpływ. Sędziowanie zdecydowanie pod Raków.
Najbardziej bawiło jak pajacyki w czerwonych koszulkach przez cały mecz spowalniali grę, ślamazarnie wznawiali, nie śpieszyli się z autami ku irytacji naszych, a po bramce Agnero, gdy Mrozek miał piłkę i raz nie miał zamiaru szybko wznowić, podopieczni Tomczyka podnosili łapy w górę w geście protestu. Niezmiennie mnie to bawi.

Odpowiedz
(03-03-2026, 12:24)strzelisty jupiter napisał(a): I to aptekarskie przerywanie gry, wybijanie nas z rytmu, prawie w stu procentach było w jedną stronę. Nie tylko duże błędy sędziowskie wypaczają wynik, te małe też mają wpływ. Sędziowanie zdecydowanie pod Raków.
Najbardziej bawiło jak pajacyki w czerwonych koszulkach przez cały mecz spowalniali grę, ślamazarnie wznawiali, nie śpieszyli się z autami ku irytacji naszych, a po bramce Agnero, gdy Mrozek miał piłkę i raz nie miał zamiaru szybko wznowić, podopieczni Tomczyka podnosili łapy w górę w geście protestu. Niezmiennie mnie to bawi.

No i to od początku było widać. Ta kartka dla Gumnego to w ogóle była parodia. Pierwsza akcja, pojedynek bark w bark, Gumny wślizgiem dziubnie piłkę i gwizdek. Z perspektywy trybun to czysty, ładny odbiór. A sędzia nie dość, że gwizdek to jeszcze żółta. Masakra.

Odpowiedz
Jeszcze dodam sprawdzanie Varu przy tej anulowanej bramce na 4:3 dla Rakowa.
Pierwsza powtórka wyjaśniła wątpliwości. Ja to widziałem, komentatorzy też.
Nie wiem co var tak długo sprawdzał.
Trener Rakowa no mega błazen.

Odpowiedz
Już nie róbcie sobie jaj jak trener Rakowa, żółta dla Gumnego jak najbardziej prawidłowa

Odpowiedz
Dobra jest już po meczu nie ma co rozpamiętywać było minęło.

Odpowiedz
(01-03-2026, 20:37)pacal napisał(a): Taki mecz, zakończony w taki sposób, da nam potężnego kopa mentalnego. A przy okazji Rakowowi pewnie lekką podłamkę.

Szkoda żółtych kartek Milicia i Kozubala na mecz z Widzewem, ale teraz już nie ma łatwych meczów, pierwszy przed którym możnaby się potencjalnie celowo wykartkować to BBT u siebie za parę kolejek.

Brzydko się to zestarzało... My w tytę ze słabym Widzewem, Raków na luzie punktuje osłabioną Pogoń.

Odpowiedz
Można by, trzeba by, itd. zawsze oddzielnie.

Odpowiedz
Żeby nawet w auto-cytacie z przeszłości wytykać... Wink Ale dziękuję, nie wiedziałem o tym wyjątku, zapamiętam.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości