Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech Poznań - Górnik Zabrze 4.03.2026 20:30 PP
Tryb drzewa
Może mu podłączymy jakiegoś elektrycznego mobilnego pastucha? Jak będzie widać, że zaczyna mu odbijać to cyk czerwony guzik i stawiamy typa do pionuWink

Odpowiedz
Mrozek, Joel, Monkal Milic, Moutinho, Kozubal, Pablo , Tofik, Walemark, Leo, Papa Smile Oczywiście można by coś przetestować na mecz z Widzewem....

Odpowiedz
Jest nadzieja że Jagiełło da radę wrócić. Tam w środku jest ten Lerager - ostatnio oglądałem mecz Widzewa i gość jest idealny profilem do tego, co my byśmy potrzebowali.
Mam nadzieję, że duet Pablo-Filip nim dobrze zakręci.
Z Górnikiem moim zdaniem spokojna wygrana pierwszym składem, z Widzewem będzie męczarnia. Rozmontowany środek pola daje przeciwnikowi spore szanse na wykorzystanie skrzydeł.

Odpowiedz
(03-03-2026, 13:20)Mosina napisał(a):
(03-03-2026, 11:40)Kefas9494 napisał(a): Nie no, Panowie. Gramy z Widzewem. Stąd porotowane. Na widzew to na środku obrony obok Skrzypy to i rojber mógłby zagrać i byłoby na zero z tyłu. Tongue

spokojnie, wiemy co kroczy przed upadkiem.

trzeba do każdego pojedynku podejść serio, a CI niby słabi są często najgorsi - bo kiedyś im zaskoczy, nie przegrają do końca sezonu wszystkiego ani my nie wygramy wszystkiego. oby się nie zeszły te linie w naszych meczach. taki więc pokora i wiara w swoje siły. w tej kolejności. myślę że NF już wyciągnał lekcję z kilku meczów

Oczywiście to było pół żartem. Bo wiecie, ja też jestem za tym, żeby póki fabryka daje to grzać pierwszym składem i do każdego meczu podchodzić na 200%. Oczywista oczywistość. Ale wydaje mi się, że tak cały czas się nie da po prostu. Bo albo zacznie przychodzić gorsza forma czy też mogą wpleść się jakieś kontuzje. 

Niemniej wiadomo, nie powinno wymieniać się od razu całego zestawienia, ale przypuszczam, że nieuniknionym będzie, że w któryś meczach przed przerwą reprezentacyjną wyjdzie w podstawie czy to Douglas czy to Moutinho czy to Ouma lub nawet Gisli.

Odpowiedz
Nie pierwszym tylko najlepszym na dany dzień. Rotacja musi być dlatego musimy mieć zawsze dwóch dość równoważnych zawodników na kluczowych pozycjach. W tej chwili mamy piersza 15. Ale nie 22. To i tak lepiej niż 9. Jeśli wiecie co mam na myśli

Odpowiedz
(03-03-2026, 13:59)WaNiA napisał(a): Mrozek, Joel, Monkal Milic, Moutinho, Kozubal, Pablo , Tofik, Walemark, Leo, Papa Smile Oczywiście można by coś przetestować na mecz z Widzewem....

Zgadzam się z kolegą. Też obstawiałbym taki skład. Tak na marginesie takie tempo meczów pokazuje naszą bidę na LO. Tam latem szukałbym porządnego wzmocnienia. Gurgul jak to Gurgul a Moutinho to nie ten rozmiar. On w ogóle jest nasz czy wypożyczony?

Odpowiedz
Nasz.. i pewnie jak Gurgul odjedzie to kogoś poszukają.

Odpowiedz
Sędzia spotkania: Kwiatkowski (Warszawa). ciekawe czy będzie nas cieszyć efektowne odgwizdanie końca spotkania Smile

Odpowiedz
To chyba Przybył tak efektownie kończy mecze.

Odpowiedz
a może tak Smile

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 2 gości