Liczba postów: 354
Liczba wątków: 6
Reputacja:
12
Jak człowiek sobie przypomni jak my graliśmy po czerwonej kartce w Gdyni i Częstochowie, a jak my gramy w przewadze to śmiech przez łzy. 20 minut w przewadze, celny strzał z karnego.
Liczba postów: 5
Liczba wątków: 0
Reputacja:
1
Puchar hańby. Niedługo 20 lat od ostatniego triumfu. Wyglądało to jakby rzeczywiście nie chcieli wygrać. Joel bardziej podał bramkarzowi niż strzelił.
Liczba postów: 131
Reputacja:
3
Z uporem maniaka próbowali dzisiaj na stojąco wejść przez środek z piłką do bramki, w drugiej połowie dołożyli wrzutki z których nic kompletnie nie wynikało. Zero pomysłu na autobus Górnika, a wystarczyło postrzelać z daleka ale po co.
Każda seria kiedyś musi się skończyć ale przez większość tego meczu wyglądało jak by faktycznie nie zależało na wygranej
Liczba postów: 582
Liczba wątków: 22
Reputacja:
18
W momencie kiedy ten palant z Ukrainy zrobił karnego i wyłapał wylot z boiska zacząłem wierzyć, że i może wyszarpiemy awans w 90min. No ale do piłki podszedł Pereira i odjebał takiego hita, że głowa mała. Dramat w wykonaniu Skrzypczaka, Moutinho też niepewnie. A zmiennicy co weszli w drugiej połowie to chyba niech pograją w rezerwach by poszukać formę. Szczególnie Walemark, facet miał nam mecze w pojedynkę wygrywać a dzisiaj go zauważyłem jak posłał piłkę na 3 piętro Kotła. Generalnie balonik pękł w najmniej oczekiwanym momencie, szkoda.
Liczba postów: 382
Reputacja:
8
przede wszystkim Pereira źle ustawił piłkę i nawet nie próbował poprawić, szczerze, myślałem że pośle ją w trybuny
Liczba postów: 145
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Kolejna drużyna przyjeżdża, ustawia autobus i brak pomysłu. Lepiej grać na wrzutki ... Do nikogo!
Ishaka brak. Agnero?
No nic przynajmniej majówka wolna
Liczba postów: 1,211
Liczba wątków: 14
Reputacja:
48
Nie da się wszystkiego wygrywać. Najważniejsze teraz przywieźć trzy punkty z sobotniego wyjazdu. Lepsza wtopa w pucharze niż w lidze.
Będzie dobrze.
Liczba postów: 2,002
Liczba wątków: 5
Reputacja:
15
Przejebalismy bardzo ważny mecz. Jeden z głównych w sezonie. Joel to dramat prawy obrońca do rywalizacji z gumnym na już. Dośrodkowania na wysokości kolan albo do nikogo. Jak można było wpuścić teofika on wie że wraca do górnika i specjalnie grał takie gówno. I te rozegranie pyk pyk na 30 metrze i wrzutka do nikogo. Jak można tak grać? Co robi trener? Ja pierd....
Liczba postów: 138
Reputacja:
3
No to majówka wolna. Nie ma kogo wyróżnić w tym meczu pozytywnie. Natomiast to co grają Ishak i Walemark to jest jakieś dno i wodorosty. Ishak to zatracił nawet waleczność i harcówke w obronie, powinien aktualnie zaczynać na ławce. No tylko że nie ma kogo dać za niego.
Generalnie w Polsce zbyt dużo gra się zimą, gdzie styl gry weryfikuje murawa. No nic, sprowadzeni na ziemię, zobaczymy jak zareagują na to co dziś się stało.