Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Puchar Polski
Tryb drzewa
Zgadzam się, że z wiekiem człowiek patrzy na to wszystko inaczej. 20-30 lat temu podchodziłem do kibicowania w inny sposób jak teraz. Jednak nadal nie widzę nic złego w pocisku, wręcz tęsknie za formą uprzejmości jaka np spotkała Majdana u nas na stadionieWink

Odpowiedz
I cyk, dogryweczka. A już witali się z gąską. Zobaczycie że Raków nie wygra z Pogonią w niedzielę.

Odpowiedz
Jaka @Rojber będzie różnica jak Widzew się utrzyma a my zajmiemy 5 miejsce w lidze w LKE odpadniemy zarazi tyle z tego będzie. Kto oprócz Ciebie i garstki ,,matematyków" będzie pamiętał o tym na którym kto miejscu to skończył? Nikt. Nikt nie pamięta o miejscach 2-18 bo kogo to obchodzi. Nic nie wygrałeś i tyle

Odpowiedz
Ty już lepiej w proroka się nie baw. Gdyby ktoś cię słuchał Grom, nie dogralibyśmy poprzedniego sezonu z Frederiksenem na ławce. W minionym sezonie też twierdziłeś, że nie będzie mistrza. I co? I gówno. Zwykle płaczesz i nie trafiasz.

Odpowiedz
(05-03-2026, 12:03)rojber napisał(a): Zgadzam się, że z wiekiem człowiek patrzy na to wszystko inaczej. 20-30 lat temu podchodziłem do kibicowania w inny sposób jak teraz. Jednak nadal nie widzę nic złego w pocisku, wręcz tęsknie za formą uprzejmości jaka np spotkała Majdana u nas na stadionieWink

(05-03-2026, 19:13)lolas napisał(a):
(05-03-2026, 12:03)rojber napisał(a): Zgadzam się, że z wiekiem człowiek patrzy na to wszystko inaczej. 20-30 lat temu podchodziłem do kibicowania w inny sposób jak teraz. Jednak nadal nie widzę nic złego w pocisku, wręcz tęsknie za formą uprzejmości jaka np spotkała Majdana u nas na stadionieWink

aż mi się przypomniało - chodzi o "Doda doda patrz za siebie jak cie majdan w dupę jebie " ? Big Grin Big Grin Big Grin

Odpowiedz
To było w Szczecinie grane Smile

Odpowiedz
Jak na razie to na cztery możliwe trofea w tym sezonie z dwójką się już pożegnaliśmy ale zapomniałem jebać wszytko tylko liga co nie Tongue Aż mi Ciebie żal. Idź szukać tego swojego Groma. Ale musiał cię ładnie dojeżdżać.
Owszem udało się zdobyć mistrza w zeszłym sezonie super! A gdzie PP? Już o kompromitacji zapomniałeś. Fajne takie wybiórcze kombinacje

Odpowiedz

aż mi się przypomniało - chodzi o "Doda doda patrz za siebie jak cie majdan w dupę jebie " ? Big Grin Big Grin Big Grin

Jak mnie pamięć nie myli to był to mecz ligowy (ostatnia kolejka) i jednocześnie mecz o SPP grany z Wisłą Kraków. Wtedy to w Kotle odbył się konkurs na kreatywne pozdrowienia dla MajdanaSmile

E: literówka.

Odpowiedz
Było było. I mega ulewa przed karnymi Smile

Odpowiedz
(05-03-2026, 08:48)Kleju napisał(a): Pragnę zauważyć, że "mały niehonorowy klubik" z Częstochowy kolejny raz będzie mógł śmiać się z nas w maju. Oni będą zapewne robić sobie kolejny piknik na Narodowym z pucharem do gabloty, a my z zazdrością będziemy się przyglądać sprzed TV. Szkoda. Ale co sobie Rutek poświętował w szatni to jego. On do gabloty wkłada po prostu wspomnienia z pojedynczych chwil. To mu wystarcza.

Na razie nic nie wskazuje na to, by Raków miał na ten puchar większe szanse niż Górnik czy Gieksa, więc wstrzymałbym się z wręczaniem im trofeum przed półfinałem.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości