Liczba postów: 582
Liczba wątków: 22
Reputacja:
18
Czyli mamy nową miotłę, Marciniaka, gnojowisko. Niezbyt optymistycznie...
Liczba postów: 2,002
Liczba wątków: 5
Reputacja:
15
Jak zagrają bez próby wejścia z piłką do bramki to będzie dobrze.
Liczba postów: 582
Liczba wątków: 22
Reputacja:
18
Myślę, że Widzew nie będzie uprawiać murarki jak Górnik. Oni tam już muszą poważnie punktować, remis u siebie raczej mało satysfakcjonujący. Obstawiam bardziej otwarty pojedynek co będzie dla nas lepsze. Oczywiście jeśli damy sobie wcisnąć babola na początku meczu to może być powtórka z ostatniego meczu. Grunt to zagrać bardzo mądrze, uważnie, bez ryzyka w defensywie.
Liczba postów: 2,002
Liczba wątków: 5
Reputacja:
15
To byłby piękny początek. Jakbyśmy im szybko wturlali bramkę ustawiło by to mecz.
Liczba postów: 83
Liczba wątków: 2
Reputacja:
3
Będą murować, staną okoniem. Dla nich remis z nami jak zwycięstwo. Mimo pysznych zapowiedzi, zdają sobie pewnie w środku sprawę, że o pełną pulę to mogą bić się z Termalicą czy Arka. Tam się będą ważyć ich losy utrzymania. Z nami, Jagą czy Rakowem remis dla nich jak zwycięstwo.
Nie spodziewam się otwartej gry, raczej murarka i nasze bicie w mur i pytanie co się z przodu wylosuje. Jak ukłujemy szybko to może pójdzie, jak zamurują to oczyma wyobraźni widzę już Skrzypczaka goniącego za kontrą, która kończy się stratą bramki.
Liczba postów: 174
Liczba wątków: 0
Reputacja:
6
Myślę podobnie jak @rojber - nie będą murować, ale sporo elementów organizacji gry skopiują od Górnika. Też będą mieli przewagę w środku pola, ale moim zdaniem będą dużo rzucać na bardzo szybkie skrzydła. Zagrać muszą Gumny i Gurgul, ale na DP zostaje tylko Ouma, co nie wróży zbyt dobrze. Obstawiam że szybko przy Leragerze i Kornvigu będzie z kartką.
Tak jak pisałem w innym wątku - oczekuję pragmatycznego Lecha. Zabawy w granie halowe, piętki, siateczki itp widzieliśmy przedwczoraj. Musi być agresywnie, bezpośrednio i z dużą liczbą strzałów, również z daleka.
W dwóch najbliższych ligowych kolejkach tylko proste granie może nam dać punkty. Z czterech będę bardzo zadowolony.
Liczba postów: 131
Reputacja:
3
Oby nie zadział efekt nowej miotły
Liczba postów: 48
Liczba wątków: 1
Reputacja:
1
Biorąc pod uwagę skąd ten gość się wziął i jak rozlicznie pajacował u nas jak np. Legia strzelała gole to przyznam u nas chyba jakiś bojkot by się odbył. Mam nadzieję. Ciekawe jak w Łodzi.
Liczba postów: 174
Reputacja:
6
Jagiełło nie jedzie do Łodzi.
A zatem mamy Oume, Rodrigueza i Gisliego na środek.