Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Widzew Łódź - Lech Poznań, 07.03.2026 20:15
Tryb drzewa
(08-03-2026, 14:55)Mosina napisał(a): a tak  w ogóle to co to było - akt zemsty za niewpuszczenie łksu? pytam kumatych?
wiem że gdy ja jeździłem na wyjazdy to były inne czasy, ale mam wrażenie że nie było takich scen nie tylko dlatego że kible były w toitoiach
i nawet trudno to skomentować słynnym "poczekajmy żeby się dowiedzieć jak wrócą"...

Kiedyś to chyba po prostu całe toi-toje latały Wink pamiętam dobre hasło, chyba Litara - tylko rura wyżywa się na rzeczach martwych. Jak widać, nowoczesnych torebkowiczochuliganów kompletnie już POJEBAŁO, wstyd w chuj z tymi idiotami, zgaduję 3 lata bez wyjazdu na żydzew, zostało 5 wyjazdów do końca sezonu, możliwe, że kara pójdzie do końca sezonu.

Odpowiedz
Pójdzie na pewno. I oczywiście żadnego komentarza od kumatych się nie spodziewam. Ale do puszeczki wrzuć koniecznie!!

Odpowiedz
Nie wrzucaj wszystkich do jednego wora Skorpion

Odpowiedz
Ok to czekam na oświadczenie kumatych na ten temat.

Odpowiedz
To się nie doczekasz. Mówię tylko że nie mieszaj ultrasów i zbierania do puszek z tym czymś

Odpowiedz
(08-03-2026, 20:19)Grom napisał(a): Ok to czekam na oświadczenie kumatych na ten temat.

Kim ty jesteś, żeby ktoś musiał ci się z czegoś tłumaczyć.

Odpowiedz
Ja nikim w świecie bandytów stadionowych. Ale myślę, że 99 procent kibiców chciało by usłyszeć czym zawiniły kible i rury i dlaczego klub będzie musiał oddać i naprawić siano plus oczywiście zakaz stadionowy. A patrząc na to co się teraz dzieje i przepisy UEFA plus wiedząc, że Widzew ma zgodę z Wisłą obstawiam za tydzień pusty sektor gości w Krakowie.

Odpowiedz
Te kible to oczywista żenada ale zwróćcie uwagę, że od wielu lat nam się to nie zdarza a w Łodzi już drugi raz. Zapewne jak ktoś prześledzi paroletnią historię spotkań między nami może sobie odpowiedzieć czemu tak się dzieje i co się wydarzyło w ostatnich latach na linii Widzew-Lech. Dodać ŁKS, który być może ma wpływ na rozpoczęcie procedury remontu sektora i mamy efekt.

Odpowiedz
Dowalą nam zakaz do końca sezonu i tyle w temacie komentowania gwałtu na kiblach.

Odpowiedz
Jest stanowisko. Chociaż to jest dobry znak:
https://www.facebook.com/share/p/18LCWK2...tid=wwXIfr

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości