Liczba postów: 1,211
Liczba wątków: 14
Reputacja:
48
Trzech meczy mogłoby to tylko dotyczyć: Opole, Bytom i Warszawa. Na Ruch i Stal z wiadomych względów wejdą.
Pomijając jaki to klub, postawa Królewskiego budzi szacunek. Piszę o swoich odczuciach. Wiadomo, ilu kibiców, tyle opinii.
Liczba postów: 1,519
Reputacja:
57
na pewno budzi szacunek że jako prezes stawia się za swoimi kibicami, i to w sposób wymierny a nie w nic znaczącym stanowisku opublikowanym na stronie klubu. Śląsk mega spieprzył tę sprawę, bo nie ma NIC oprócz swojej decyzji na podkładkę. więc jestem ciekawy czwartku i co zrobi pzpn. ja bym oczekiwał obustronnego walkowera plus duża kara dla Śląska. Ale pewnie się mega pomylę...
ogólnie podoba mi się drugi wątek czyli walka z dotowanym Śląskiem przez budżet miasta - gdzieś o tym już pisaliśmy.
Liczba postów: 556
Liczba wątków: 0
Reputacja:
20
A co sądzicie o karierze trenerskiej Łukasza Piszczka?
Reputacja:
57
Że był zbyt zachowawczy. To czego się nauczył w bundeslidze niekoniecznie przekłada się na 1 sza ligę polska. Czasami trzeba być bardziej ambitnym
Liczba postów: 2,002
Liczba wątków: 5
Reputacja:
15
Ale Śląsk w dniu meczu o 10 wydał komunikat który utrudnia pracę PZPN napisał, że kibice gości mogą przyjechać ale jako niezorganizowane grupy. Czyli tak pewnie będą się bronić.
Reputacja:
57
gdzieś mi mignęło że dla WKS kara 1 mln pln