Liczba postów: 2,002
Liczba wątków: 5
Reputacja:
15
Przypomnę tylko, że na boisku pojawili się takie nieporozumienia jak Agnero (nie dał nic chyba poszedł srać do kibla) Ouma kory próbował ale i tak parę razy zaliczył beznadziejną stratę i Teofik wiatr. Piłkarz beznadziejny nastawiony tylko na bieganie i co dalej? Tu nie było pasterzy z Islnadii tylko piłkarze którzy go wyczekali i myk każda akcja strata.
Liczba postów: 138
Liczba wątków: 0
Reputacja:
3
Skorpion, daj ty chłopie spokój. Agnero pokazał gówno, czyli dokładnie to samo co Ishak. A nie spieprzył akcji, z której kontra poszła na 0-1. Czyli lepiej.
A Ouma? Na pewno lepiej niż Kozubal. Wybrałeś sobie jakieś jednostki i non stop dopierdalasz się. No są chujowi i co z tego? Tych których zmieniają są lepsi? Takie samo gówno. Niels doprowadził do sytuacji, że jak nie ma jednostki, która zrobi coś ponad tą ligę, to nie istniejemy. Był Palma, był Walemark, był/jest Ali, gdy żaden z nich nic nie gra (brawo trenerzy) to my wyglądamy jak jakiś 3ligowiec.
Liczba postów: 174
Reputacja:
6
13-03-2026, 10:39
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-03-2026, 10:39 przez Sultan.)
Większego rotowania trenerami na pewno nie potrzebujemy @Mosina.
Ale jesteś w stanie z ręką na sercu powiedzieć, że z obecnym sztabem się rozwijamy? A nawet - stabilizujemy formę? Na moje, to co rundę jest coraz gorzej. Zdarzają się nawet dobre mecze, ale są one coraz rzadsze.
Nie będę się już pastwił nad brakiem elastyczności taktycznej Nielsa, ani nawet (!!!) na zawalonym zimowym oknie, bo już mi się to nudzi. Ale myślę, że w klubie widzą, że puchary przerosły ten sztab i to mocno. Ścieżkę mieliśmy taką, że 1/8 jest minimum, eliminacje położone w całości. Obrona MP nie uratuje Nielsa, bo kolejne eliminacje to byłby jeden wielki zawód.
Dwa sezony, potencjalnie 2xMP - brawa, podziękowania, kwiaty, galeria sław. I budujemy z kimś innym, bo i tak latem będzie duża przebudowa składu.
Wracając do meczu, dziś rano obejrzałem powtórkę, która przybiła mnie jeszcze bardziej niż mecz na stadionie, gdzie jednak emocje dużo przesłaniają. Widziałem, że Ishak, mimo gola, więcej szkodził niż pomagał, że Pereira grał bardzo słabo. Ale dopiero w TV zobaczyłem jaki kryminał zagrał wypoczęty Kozubal. To jest niebywałe. Gdyby ktoś pomysłał o zakupie defensyw.....aaa dobra.
Duży test w niedzielę. Niels ma dwa dni na podniesienie mentalu i zmianę taktyki. To będzie mecz cięższy niz w Łodzi.
Reputacja:
15
Teraz to już nie ma sensu zwalniać bankiera. Boi tak kto to przyjdzie i podejmie się próby ratowania? Przyjdzie ratownik zawali i kontrakt trzeba płacić. A trener na następne lata raczej w marcu nie jest wolny i nie czeka na ofertę Lecha.
A co do piłkarzy oni grają słabo. Ishak to już emeryt ale on chociaż coś chce zrobić a Agnero? Był wczoraj?
Liczba postów: 174
Reputacja:
6
Nie no nikt nie pisze, żeby TERAZ zmieniać Nielsa. Należy mu się dogranie sezonu do samego końca.
Reputacja:
15
Ja tylko piszę tam na przyszłość bo już pojawiły się pomysły, że jak będzie wpierdol od Zagłębia i w rewanżu to aby go pożegnać. Tylko po co w tym momencie.
Liczba postów: 43
Reputacja:
1
Teraz to jedynie można by zwolnić wreszcie Rząsę... ależ mnie fantazja poniosła.
Liczba postów: 556
Reputacja:
20
Jakikolwiek by Niels nie był to przerasta o głowę poprzednich trenerów. Niemniej, trzeba iść do przodu i zmiana może być potrzebna. Może tego Adiego uda się wyciągnąć. Niemniej trzeba tego mistrza zrobić. Z jednym frontem uważam, że jest to realne.
Niemniej mecze z Genkiem, Crvena, Rayo czy Szachtarem obnażyły trochę sam pomysł na nie. Nawet jak na polskie warunki Palma Ali czy Pablo robią wrażenie to na tle ww. drużyn wyglądali jak dzieci we mgle.