Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech Poznań - Bruk-Bet Termalica Nieciecza, 22.03.2026 14:45
Tryb drzewa
Piłkarze mają zapierdol z graniem a my z zakładaniem wątków meczowych. Ledwo co opadły emocje po wczorajszym a tu już trzeba się ogarniać na niedzielę. Generalnie trzeba zagrać z jajem tak jak wczoraj a powinniśmy spuścić Termalice solidny wpierdol. Za Moutinho Gurgul, Gumny jeśli będzie w stanie. Nie wiem jak Ali, Taofeek rozegrał solidne zawody. Może powinien wyjść w podstawie i potem w drugie zmiana za Aliego. Reszta bez zmian.

Odpowiedz
9 finałów do rozegrania, nie ma pół środków. Najlepsi muszą grać, mocni rezerwowi też zrobią robotę. W niedzielę pierwszy z tych finałów. Tylko mistrzostwo!

Odpowiedz
Przede wszystkim tak - to nie będzie spacerek. Jestem o tym przekonany. Niemniej, liczy się tylko zwycięstwo. Po Termalice jest przerwa, więc wszyscy co mają siły niech łupią od początku, potem będzie odpoczynek. Ja widzę to tak:
Mrozek-Gumny Mońka Milić Gurgul-Kozubal Rodriguez-Leo Walemark Ali-Ishak

Bez kombinacji, ze świeżym trio ofensywnym. W razie czego Palma, Teofeek czy Gisli mogą wejść z ławki. Do boju!

Odpowiedz
I znowu z pomarańczowymi. Pomarańczowy marzec.
Fajną fanę mają kibice klubu z Niecieczy, stylizowaną na naszej Banda Kiboli mam wrażenie: Banda Słoni. Oby nas nie zadeptały. Podobnie jak kolega wyżej też jestem pewien, że to nie będzie spacerek.

Odpowiedz
Ja mam nadzieję, że pokażemy im jak w zeszłym sezonie Puszczy gdzie ich miejsce.

Odpowiedz
(20-03-2026, 13:20)strzelisty jupiter napisał(a): I znowu z pomarańczowymi. Pomarańczowy marzec.
Fajną fanę mają kibice klubu z Niecieczy, stylizowaną na naszej Banda Kiboli mam wrażenie: Banda Słoni. Oby nas nie zadeptały. Podobnie jak kolega wyżej też jestem pewien, że to nie będzie spacerek.

4 mecz z pomarańczowymi z rzędu, wygrywamy jak na razie out of here, czas na zwycięstwo w Poznaniu!

Odpowiedz
Bruk-Bet - Cracovia 0-1
Pogoń - Bruk-Bet 1-1
Bruk-Bet - Górnik 1-1
Raków - Bruk-Bet 1-0
Bruk-Bet - Radomiak 1-1
Korona - Bruk-Bet 2-1
Bruk-Bet - Motor 1-2
To ich wyniki ligowe z tego roku, nie lekceważyłbym - wystawić wszystko co najlepsze, później odpoczynek.

Odpowiedz
Zero odpuszczania. Pełne skupienia! najmocniejszy skład zostało ostatnie trofeum do zdobycia. Termalica na pewno się nie położy. Oni też mają 9 finałów.

Odpowiedz
(20-03-2026, 14:31)Lucyferek napisał(a): Bruk-Bet - Cracovia 0-1
Pogoń - Bruk-Bet 1-1
Bruk-Bet - Górnik 1-1
Raków - Bruk-Bet 1-0
Bruk-Bet - Radomiak 1-1
Korona - Bruk-Bet 2-1
Bruk-Bet - Motor 1-2
To ich wyniki ligowe z tego roku, nie lekceważyłbym - wystawić wszystko co najlepsze, później odpoczynek.

Dziewięć kast stracili w tym roku. Pojutrze kolejne dziewięć. Wink

Odpowiedz
Sześć. Na tyle się umawialiśmy. Albo inaczej - może być i 7-1, ma być + 6

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 4 gości