Liczba postów: 1,214
Liczba wątków: 14
Reputacja:
48
Wczoraj, 18:02
(Ten post był ostatnio modyfikowany: Wczoraj, 18:29 przez strzelisty jupiter.)
Ja nie jestem targetem. Pierwszy raz jadłem od dawna cokolwiek na stadionie i spytałem czy może jako jedyny nie dostałem dziwnej kiełby w dziwnej bułce dziwnie zimnej. Jest pewnie tak jak piszesz: przekalkulowali i bardziej opłaca się serwować to.
Ktoś z klubu zapewne czyta.
Liczba postów: 236
Liczba wątków: 1
Reputacja:
20
Musielibyśmy zgarnąć w najbliższych 5 kolejkach 12-15 punktów, a wszystkie zespoły z miejsc 2-6 stracić w tym czasie od 3 od 6 punktów więcej my (zależnie od ich aktualnych punktów).
Nie jest to niemożliwe, ale na ile realne?
Mecz w Białymstoku odpowie na wiele pytań.
Liczba postów: 112
Liczba wątków: 0
Reputacja:
3
Ale ochoty narobiliście.
I na dobra giętką i na mistrzostwo ze 3-4 kolejki przed końcem sezonu. Wszak takiego jeszcze nie świętowałem.
Ostatnie 4 tytuły to delikatnie mówiąc tabela na styku i nerwy do końca.
Liczba postów: 563
Liczba wątków: 0
Reputacja:
20
Ja w takich względach może jestem idealistą i może z ekonomicznego punktu widzenia w krótkim okresie nie byłoby to opłacalne (a może nawet w długim okresie nie byłoby to opłacalne). Ale ja uważam, że tworząc wizerunek klubu na różnych poziomach (identyfikacji wizualnej, medialnej, itd.) nie powinno się zaniedbywać również kwestii związanych z cateringiem, który aktualnie wygląda jak typowa masówka z jakichś najtańszych marketów.
A przecież taki catering można byłoby ogarnąć na zdecydowanie ciekawszych, fajniejszym poziomie, z jakimś lokalnym sznytem, można by dołożyć fajne grille na zewnątrz i zrobić z tego też fajny leitmotiv również na media społecznościowe.
Oczywiście, wpływ na takie a nie inne podejście może mieć, np. budowa naszego stadionu i ułożenia konstrukcyjnego tych stoisk. A co do grilli, to też to może będzie jakoś pomyślane jak ogarną przestrzeń wokół stadionu i dołożą trochę zieleni.